A két ünnep között itt houseosodhatsz be leginkább

- 2 perces olvasmány
lock éjszakai szórakozóhely house techno buli
lock éjszakai szórakozóhely house techno buli

A Requiem csapata eddig kivétel nélkül a Secret Room-ban szervezte meg exkluzív, technoid ütemekben gazdag bulijait, melyeken a hazai színtér számos alakját hozták már el a közönségnek, többek között Peter Makto, Metha és James Cole személyében. 

Ezeken a bulikon többnyire a kellemes, dallamos techno és house dominál, de a csapat a keményebb dark és acid hangzást is rendszerint szolgáltatja Infernum koncepciójuk keretein belül. Ezúttal maradnak a valamivel lágyabb vonalon és költöznek a budai oldalon található LOCK-ba, ami a maga exkluzív kialakításával tökéletesen megy a sorozat image-éhez. A koncepció tehát változatlan, de a helyszín új és még exkluzívabb. 

A hangulatfelelősök gárdájának ezúttal James Cole lesz a kiemelt fellépője, de ne feledkezzünk meg a tech-house szettjeiről ismert Hotter-ről sem. Továbbá Kernel és Kirill készül egy b2b szettel illetve a Dual DeStress duó hozza a maga energikus, de kellően dallamos techno hangzását. 

Ezzel a bulival búcsúztatja az évet a Requiem csapata december 27-én a LOCK-ban, szóval, ha egy igényes előszilveszteri party-t keresel, itt tudsz melegíteni az újévi menetelésre, ráadásul  a belépés 11 előtt a hölgyeknek ingyenes.