Ez lesz a főváros legelvetemültebb Halloween party-ja??

- 2 perces olvasmány
lock halloween éjszaka budapest 2019
lock halloween éjszaka budapest 2019

A főváros budai oldalán létezik egy hely, ahol a különleges és magas színvonalú rendezvények, hétről-hétre töretlenül bukkanak fel, a hazai éjszakai életben. Különlegességük, hogy a legforróbb ütemek itt egész éjszakára birtokukba veszik a táncteret, melynek eredménye mindig egy sokszínű, de mégis egységes, tökéletesen ívelt party lesz, amit aztán hónapokig emlegethetünk. A LOCK egyedi stílusú klubkörnyezetében hamarosan, ismét egy ilyen érdekes, és megismételhetetlen eseménynek lehetünk részesei november 1-én, amikor is a klub egy újabb hiánypótló sorozattal, a Mask On Presents-el jelentkezik.

Az új partysorozat az ókorig visszanyúló álarcos ünnepeket kívánja megidézni, exkluzív díszletek között. Ennek első állomása pedig az egyik legismertebb álarcos ünnep a Halloween.

A Halloween története az ősi Samhain fesztiválból ered, ami a kelták aratási szezonjának a kezdetét jelentette. Amióta a tél az év sötét részét jelképezi november elseje lett az a nap, amikor a holt lelkek visszatérnek kísérteni a Földre. A kelták ezen a napon feketére festették az arcukat és különböző ijesztő jelmezeket öltöttek. Úgy vélték ez a nap az utolsó, amikor a holtak bosszút állhatnak rajtuk. Maszkkal fedték ezért arcukat és nagy tűzrakások mellett arcukat nem felfedve ünnepeltek.

Ünnepelni pedig mindenki szeret, így hát megéri majd valaki másnak a gúnyáját magunkra ölteni ezen az estén nem csak azért, mert az öltözet vagy maszk kötelező a belépéshez, hanem azért is, hogy a pult mögött álló Revolution és DJ Alan ütemeivel közösen idézzük meg a túlvilág szellemeit. 

Az eseményen, november 1-én tehát álarcod valószínűleg egészen addig titkolhatod, majd amíg a féktelen tánc hatására le nem hull. Aggódni viszont nem kell, mivel senki sem tudja majd ki voltál előtte. Annyi már most biztos, hogy booorzasztóan, hááátborzongatóan, iiiszonyatosan jó lesz!