Business Excellence díjra jelölték a Lock klubot

- 2 perces olvasmány
lock klub budapest díj jelölés
lock klub budapest díj jelölés

A turizmus.com és a Business Traveller Hungary magazin szervezésében idén 9. alkalommal kerül átadásra az üzleti turizmusban kimagasló színvonalon teljesítő szolgáltatókat díjazó Business Excellence díj. Az elismerésre azok a piaci szereplők pályázhatnak, amelyek az elmúlt egy évben hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.
10 kategóriában hirdetnek majd győztest, a Lock klub mint új piaci szereplő pályázik kategóriájának legjobbjára, az UP Újpesti Rendezvénytér, a Meininger Budapest Great Market Hall illetve egy harmadik, a szavazók által is jelölhető helyszín mellett.

A szavazás végkimenetelétől függetlenül, már maga a jelölés figyelemreméltó, lévén, hogy egyedüli klubként szerepel a listán, olyan világmárkák és hazai brandek mellett, mint például a Turkish Airlines, a Vodafone, a Hilton Budapest, vagy a Teleki – Tisza Kastély.
Úgy néz ki, a szeptemberben megnyitott klub üzemeltetőinek igyekezete, hogy nyugati mércével mérve is igényes klub működjön a Tölgyfa utcában, ahol a közönség széles rétegének igényei találkoznak a klub kínálta szolgáltatásokkal, italok, programok és életérzés tekintetében egyaránt, máris beérni látszik.
Külön öröm, hogy mindezt úgy sikerült megvalósítani, hogy számtalan elektronikus zenei rendezvénynek is helyet adtak. A klub első évadában például a hazai Dj-ket előtérbe helyező Lock The House – Hallgass Hazait, saját szervezésű sorozattal illetve a Dffrntly, a Stabil vagy az Octopus csapatok által szervezett bulikkal.

Ha Te is úgy érzed, hogy mindez díjazásra érdemes, akkor az itt található felületen adhatod le szavazatod a Lock klubra, amivel nem, csak elismerésedet fejezheted ki a budapesti klub iránt, de egyben esélyt is jelent részt venni, a július 3-i ünnepélyes díjátadón, a Gundel Házban, amennyiben a szavazók közül neked kedvez a szerencse.
Erre az évadra búcsúzik a klub, viszont szeptembertől újra dübörög a főváros legintimebb helyszíne, remélhetőleg egy újabb elismeréssel gazdagabban.