House szenzáció a város kevésbé bulis oldalán

- 2 perces olvasmány
Attól, hogy alapvetően minden Pesten történik az éjszakában, nem jelenti azt, hogy a Budai oldal kevésbé lenne alkalmas erre.
lock klub budapest éjszaka 

Attól, hogy alapvetően minden Pesten történik az éjszakában, nem jelenti azt, hogy a Budai oldal kevésbé lenne alkalmas erre. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a főváros ezen oldalán található a város egyik legstílusosabb klubja. Az előző szezonban megnyitott Lock klub az első perctől egyértelműen valami egyedivel szerette volna letenni névjegyét a budapesti éjszakában, és úgy tűnik sikerrel.

A siker egyik alapvető és biztos pillére a saját szervezésű Lock Budapest meets Club Prestige, ahol a közelmúlt legismertebb house zenéi mellett a legfrissebb szerzeményekre lehet bulizni. Pontosan így lesz ez a szezon első megmozdulásán is, október 5-én, szombaton, hiszen Nigel Stately és a pont születésnapos Julian Kid közreműködésével nem is lehet másképp.

Nigel Stately és csapata birtokba veszi erre az éjszakára a LOCK Budapest-et, hogy egy őrületes, felejthetetlen élményt szerezzen Nektek.
Vendégül csapatunk már-már oszlopos tagját, Julian Kid-et hívtuk, aki garancia, hogy hajnalig ropd a tánctéren, ő biztos nem enged korán hazamenni, sőt: ezen az estén Julian születésnapját is ünnepeljük, így dupla dinamit durran Budán!

–  szól a sokat ígérő meghívó, és biztosra vehető, hogy ezen az éjszakán itt tényleg house szenzáció lesz. A zene mellett a környezet is ezt erősíti, hiszen a stílushoz jobban illő helyszínt aligha találunk. A klub belső kialakítása, a gyönyörű alapanyagok, bútorok, adta környezetben, ami merőben eltér az egyszerű, indusztriális klub design-tól valóban másfajta élményt ígér.

Minden további és pontos infó erre!