Az egyik legtehetségesebb elrow rezidens érkezik a főváros legstílusosabb klubjába

- 3 perces olvasmány
lock klub budapest elrow eddy m

Igényes underground zene és Ibiza hangulat. Ez lesz a koncepciója a november végi Paradise bulinak, aminek keretein belül egy szeletet kaphatunk az ibizai paradicsomból. Az Elrow-ra jellemző látványos show elemekre, levegőben lógó artista táncosokra és a világ egyik legnagyobb rendezvénysorozatának rezidensére, Eddy M-re is lehet számítani. 

A dél-olasz származású Eddy oldschool hip-hop inspirálta stílusa az ipar olyan nagy arcainak támogatását is elnyerte már, mint Matthias Tanzmann, Wally Lopez, Uto Karem, Kaiserdisco, Karotte vagy éppen Marco Carola, akinek Eddy, Ubahn című száma a kedvencei közé tartozik. 

A 2015-ös tech-house track hangulatát tekintve egy darkosabb darab, ami kevésbé jellemző az ifjú tehetség hangzására. Jellegzetes stílusát ugyanis leginkább a funky house féle bassline és az erősen Cypress Hill-t idéző hip-hop hangzású elemek elegye vezeti. Tökéletes példa erre a Power Back című száma, ami talán az egyik legnépszerűbb mind közül. 

Tinédzser korában tanult gitáron, zongorán és dobon játszani, így az innen szerzett tudását igyekszik beépíteni produceri munkájába. Már akkor is az volt az álma, hogy Dj lehessen és be is jött neki az élet, ennek ellenére nagyon szerényen vélekedik karrierjét illetően. 

Nem szeretnék soha felhagyni a zenéléssel. Ez a vallásom. Azt szeretném, hogy mindig zene vegyen körbe. Bárki lehet nagy ebben az iparban, csak sok áldozatot kell hoznia és a tanulás mellett tisztelni is kell a zenét. Gyakran vallottam kudarcot, de soha nem álltam úgy hozzá, hogy lehet mást kellene csinálnom.

Amellett, hogy lemezlovasként sikerült befutnia, megalapította saját kiadóját, a Drumkit Records-ot is, ami az évek során csak úgy ontotta magából a lötyi tech-house slágereket, mint például a Cairo. 

A néhol minimálra hajazó hangzást a szintik feszültségkeltő, hipnotikus dallamai dobják fel, így emlékeztetve a hallgatót a kora reggeli órákra Ibizán. 

November 29-én pedig számos ehhez hasonló bombát készül ledobni az olasz úriember, amikor a Lock falai közé hozza el nekünk a hamisítatlan elrow érzést. A hazai deep-tech és tech-house szcénát Dave Colorado, Daniel Meister, Furtee és JustMe fogja képviselni az eseményen, amire itt van a gyülekező.