Egyetemi buli is lesz város legstílusosabb klubjában

- 2 perces olvasmány
lock klub budapest szórakozás 
lock klub budapest szórakozás 

Az egyetemi buliknak sem feltétlenül kell olcsó italokról és kocsmázásról szólnia, az ilyen jellegű rendezvények történhetnek különleges klubkörnyezetben, magas színvonalon is. A Lock klub is hisz ebben, akik az IBS-el összefogva, az egyetemisták számára kínálnak minőségi alternatívát, ezzel is bizonyítva, hogy hitvallásuk, mely szerint a közönség széles rétegének igényeit szeretnék kielégíteni a klub kínálta szolgáltatásokkal, italok, programok és életérzés tekintetében egyaránt, nem csak egy jól hangzó szlogen.

A budapesti egyetemisták körében is próbálunk minőségi klub bulikat szervezni. Hisszük, hogy van igény a minőségi szórakozásra a fiatalok körében is. Ehhez járulunk hozzá a pénteki rendezvényeinkkel.
Az IBS-sel való sikeres, már egy éves múltra visszatekintő kooperációnk alatt több zenei stílusban is szerveztünk nemzetközi bulikat. A fiatalokon, egyetemistákon  kívül mindenkit szeretettel várunk egy fergeteges mulatságra. Zeneileg R’n’B és hip hop stílussal készülünk.

– pontosít a rendezvénnyel kapcsolatban Kovács Dániel, a Lock klub menedzsere. Az eseményre tehát nem csak egyetemistákat várnak, bárki csatlakozhat, aki környezet, társaság és szolgáltatások tekintetében is valami különlegesebbre vágyik, esetleg megtapasztalná, milyen egy minden kényelemmel ellátott klubban kiszakadni a hétköznapok kevésbé változatos világából.