Lock klub, egy csipet Miami Budapesten

- 3 perces olvasmány
lock klub budapest 
lock klub budapest 

Alapjáraton is mindig öröm új klub nyitásáról beszámolni, de az előző évi, országos szintű klubbezárási hullámot követően kiváltképp jó, ha valami pozitív eseményről is hírt lehet adni a hazai klubszcéna kapcsán. Ezúttal a főváros tekintetében tehetjük meg mindezt, annak is a budai oldaláról, ott található ugyanis a Lock klub, ami egyedi belső kialakítása mellett szolgáltatások és programok tekintetében is felsőfokú alternatívát kíván nyújtani a budapesti éjszakában.

Az üzemeltetők célja, nyugati mércével mérve is igényes klub működtetése, ahol a közönség széles rétegének igényei találkoznak a klub kínálta szolgáltatásokkal, italok, programok és életérzés tekintetében egyaránt. Fontosnak tartják a követhető és rendszeres programkínálatot, ami a saját brandek mellett, péntekenként külsős szervezők programjaival egészül ki, de itt is mindvégig szem előtt tartva a klub állította színvonalat.
Pontosan ezt a magas szintet képviseli a klub belső kialakítása is a gyönyörű alapanyagok, bútorok, adta környezetben, ami merőben eltér az egyszerű, indusztriális klub design-tól.

A környezet mellett természetesen a programokon van a hangsúly, amik az elektronikus zene széles skáláján mozognak, de a hely hangulatából kifolyólag elsősorban house, tech house és r’n’b stílusok körül, bár időről időre a technosabb rendezvények is helyet kapnak, így például a Dffrntly csapat melodic techno rendezvényei márciusban és áprilisban, vagy épp a Marchello nevével fémjelzett Be Crazy bulik.
Aki különleges és családias környezetben hallgatná Antonyo és Nigel Stately hamisíthatatlan house szettjeit, szintén a Lock falai közt teheti meg, de a legtöbb hazai lemezlovasra szintén itt lehet pörögni, például a klub egyik legszimpatikusabb és egyben saját szervezésű estjén, a Hallgass Hazait bulin, amin, ahogy a nevéből is egyértelműen kiderül, kizárólag hazai lemezlovasok lépnek fel.
A legközelebbi ilyen megmozdulásra március 9-én kerül sor, ahol a rezidens Chriss Ronson és Sam Monori mellé Pöli, Yvel & Tristan és az Indigo Theory csatlakozik.

Márciusban a Lock ad otthont az idei Budai születésnapi bulinak, majd pedig a Lost In Music csapat által érkezik David Penn is. Nem ő lesz az egyetlen külföldi fellépő a tavaszi programkínálatban, amit időről időre itt érdemes checkolni ugyanis jó pár, jelenleg még nem nyilvános eseményre is fény derül hamarosan.
Az viszont már most biztos, hogy különleges koktélokat, kényelmes bőrfotelekben, house zenére, klub hangulatban, ennél alkalmasabb helyen aligha élvezhetünk jelenleg Budapesten.