A jelen és a közelmúlt legütősebb house zenéire itt lehet bulizni

- 2 perces olvasmány
lock klub house szombat éjszaka buli
lock klub house szombat éjszaka buli

Az újabb hét egy újabb felejthetetlen bulit hoz a város egyik legstílusosabb klubjába, mivel ismét egy saját szervezésű bulira gyülekezhetünk a LOCK -ban, ami ezúttal is a house legismertebb és legfrissebb zenéi mellett bontakozik ki. A Lock Budapest meets Club Prestige esemény korábban már bizonyította, hogy ezen az estén a szenzációs house zenék kíséretében utazhatunk a dallamok képzeletbeli varázsszőnyegén.

A Tölgyfa utcai ékszerdoboz kiszabadítja a Dzsinnt a palackból…megidézzük a múltat!

-szól a sokat ígérő meghívó, ami egy újabb fergeteges éjszakát vetít előre, hiszen a hazai house zene alappilléreit Nigel Stately-t, Stormasound-ot, és Antonyo-t szerepelteti.

A hallójáratainkat kényeztető house szenzációk mellett, a stílusos légkört a környezet is erősíti majd ezen az éjszakán, mivel a klub belső kialakítása az egyedi dekorációk és bútoroknak köszönhetően merőben eltér az egyszerű klub design-tól, így aki idelátogat annak biztosan maradandó élményként szolgál majd a Lock Budapest meets Club Prestige következő kiadása, melyre november 16-án szombaton kerül sor.

Annyi már most biztos, hogy varázslatosnak ígérkező esemény a LOCK falai között a különleges koktéloknak, a kényelmes bőrfoteleknek, és a legaktuálisabb house zenéknek, köszönhetően ennél alkalmasabb helyen aligha történhetne meg Budapesten.