Kizárólag hazai fellépőkkel dübörög, Budapest friss party sorozata

- 2 perces olvasmány
lock klub magyar dj 
lock klub magyar dj 

A hazai termékek, ötletek és megvalósítások támogatása mindig szimpatikus, kiváltképp, ha az egyben magas szintű minőséget is képvisel. A művészetek terén, azon belül is az elektronikus zenei vonalon hazánk is büszkélkedhet jó pár olyan előadóval, akikre méltán figyel a világ is, így aztán mi magunk is büszkék lehetünk rájuk, de ezen túl, talán egy kicsit többet is bulizhatnánk az őket prezentáló partyk-on.

A Lock klub szervezése pontosan ezt kívánja pótolni, így a Lock The House – Hallgass Hazait, roppant találó elnevezésű sorozat, számukra biztosít lehetőséget, na meg a party-k népének, a megfelelő környezetben való bulizásra, például ma este!

A novemberben igencsak nagy sikerrel debütált sorozat, azóta havonta kerül megrendezésre, mindig, akárcsak az első alkalommal, tisztán hazai művészeket felvonultató line-up-al. Mindez egy kivételes hangulatú klub falai között, a Lock-ban, ahol ma este hallható lesz a We Are Cre8tion atya, és a kezdeményezés egyik ötletgazdája, Chriss Ronson, a Made Inn alapító Pöli, Budapest első számú hajós bulijának rezidensei az Yvel & Tristan páros, illetve ezúttal is egy különleges live produkcióval érkezik az Indigo Theory csapata, továbbá fellép a sorozat rezidense Sam Monori is.

A line-up alapján már szinte mini fesztiválnak beillő eseményre, itt lehet gyülekezni, garantáltan hangulatba pedig akár az alábbi mix elindításával lehet kerülni: