Ismét a Lock klubban a hazai house szenzáció

- 2 perces olvasmány
lock szórakozóhely nigel stately house buli
lock szórakozóhely nigel stately house buli

A Tölgyfa utcai ékszerdoboz úgy tűnik, ismét kiszabadítja a Dzsinnt a palackból, hiszen Nigel Stately folytatja, amit elkezdett és ezúttal is megidézi a múltat a Lock Budapest meets Club Prestige keretein belül.
Ezúttal viszont a jelen kedvenc dallamai is terítéken lesznek, valamint Nigel mellett Daniel Brooks és Mr. Kaufer is a line-up részét képezi most, szóval garantáltan lehet számítani az ízléses house muzsikákra és színvonalra. 

A magyar house szcéna egyik legkiemelkedőbb tagja, a Music Killers, egykori Music Fm-es műsorból is jól ismert Nigel Stately ezzel a nagysikerű sorozattal és klubfúzióval tiszteleg a hazai house és deep house vokálokban gazdag és sokszínű műfaja előtt. 

Nigel utolsó 2019-es bulijának felvonása tehát december 21-én költözik a főváros egyik legexkluzívabb helyszínére, a kívül-belül stílusos Lock-ba, ami belső egyedi kialakításával és dekorációjával többször bizonyította már, hogy egy tökéletes helyszín a hazai house szenzáció számára.
Az ünnepek előtt egy tökéletes alkalom ez, hogy felrázódjunk és kiszakadjunk a nyomasztó decemberből ezzel az utazással a modern és oldschool house klasszikusok világába. 

Gyülekező erre!!