A Dj, aki eladta mindenét, hogy egy hangszigetelt furgonban éljen

- 2 perces olvasmány
los angelos dj hangszigetelt kisbusz 
los angelos dj hangszigetelt kisbusz 

Felmerült már benned, hogy felhagysz a napi rutinoddal, a sok stresszel és egy furgonnal járod inkább a világot? LA Riots pontosan ezt tette és kimondottan élvezi a nomád életet. A Los Angeles-i Dj és producer gondolt egyet és eladta mindenét, hogy összetegyen egy teljesen hangszigetelt kisbuszt, amit mostantól otthonának tekint. A veterán zenész, egyébként már jóideje tevékeny művésze az amerikai szcénának, ott volt, amikor az indie, a techno és a house először mutálódott, még az EDM hullám kitörése előtt, olyanok előadók mellett, mint a Justice és MSTRKRFT. 

NÉHA ÚGY ÉREZHETI AZ EMBER, HOGY LEGSZÍVESEBBEN ELADNÁ MINDEN TULAJDONÁT, VENNE EGY FURGONT, AZT CSISZOLGATNÁ A SAJÁT KEZÉVEL ÉS ÉLNÉ A LEGJOBB ÉLETET, ZENÉLGETVE ÉS UTAZGATVA A KUTYUSÁVAL. ÉN VOLTAKÉPP MEG IS TETTEM. KITÖMTEM A JÁRMŰVET HAVELOCK GYAPJÚVAL, ÍGY AZ TELJES MÉRTÉKBEN HANGSZIGETELT.

– mondta Daniel Linton, más néven LA Riots.

Rendkívül spontán döntésein ledöbbenve, szinte már vonzónak találjuk ezt a nomád életformát, de az biztos, hogy stresszmentesebb így Daniel élete, mint az átlagemberé. Instagram oldalán mellesleg napi szinten nyomon követhető a Dj világjárása, így bárki részese lehet egy kicsit az általa megélt szabadságnak.

Forrás: EDM.com