Ma indult volna az idei B my Lake

- 2 perces olvasmány


Ütős starttal, többek között Ben Klock, Dax J, Kobosil, Marco Bailey vagy éppen Rebekah, vélhetően magas Bpm számú ritmusaitól kellene, hogy visszhangozzon ma a Balaton partja Zamárdinál, azzal, hogy kezdetét veszi az idei B my Lake.

Egy hónappal ezelőtt még némi halvány remény volt, hogy ha már a nagyobb fesztiválok mind törölve lettek legalább a B my Lake még megtartásra kerülhet, aztán július végén, nem túl meglepő módon végül ez is lemondásra került, a fokozott fertőzésveszélyre hivatkozva, így a következő napokban elektronikus zenétől aligha lesz hangos a magyar tenger.

Pedig több szempontból is meghatározó lett volna a idei kiadás.

Egyrészt miután nagyon sok megmozdulás lemondásra került vélhetően rendkívüli látogatószámot vonzott volna a fesztivál, másrészt elvileg idén került volna utoljára megrendezésre ezen a helyszínen, miután a város önkormányzata, a Balaton Sound-al egyetemben változtatásokat szorgalmazott korábban. Elképzelhető, hogy a járvány végül ezt a tervet is felülírja, kiváltképp, hogy pesszimista jóslatok szerint nem csak az idei fesztiválszezon de a következő sem fog megtörténni.

Sziasztok,jelenleg is zajlik a refund-rendszer fejlesztése és tesztelése. Ezúton is köszönjük a türelmeteket és a…

Zveřejnil(a) B my Lake Festival Official dne Pátek 14. srpna 2020


Ettől függetlenül bízzunk a legjobbakban, a szervezők is arra számítanak, hogy jövőre már megrendezésre kerülhet a fesztivál, így az idei jegyeket, bérleteket a 2021-es kiadáson lehet majd érvényesíteni, de a visszaváltás lehetősége is adott lesz szeptember elejétől.
Jelenleg a refund-rendszer fejlesztése és tesztelése folyik, ami hamarosan élesítére kerül és a fesztivál honlapján keresztül lesz elérhető. Aki a visszaváltás mellett dönt banki átutalással juthat a pénzéhez, készpénzes visszaváltásra nem lesz lehetőség.