Hogyan készíts Maceo Plex slágereket pár lépésben

- 2 perces olvasmány
macer plex audio készítés házilag videó 
macer plex audio készítés házilag videó 

A népszerű How To Make Music Like videók alkotójának, Hobo-nak a következő áldozata közkívánatra Maceo Plex lett, így a következő, enyhén szarkasztikus videó az ő produceri munkáját mutatja be leegyszerűsítve. 

Manapság nagyon mennek a technonak ezen lágyabb alfajai, szóval nem meglepő, hogy a Tale of Us után Maceo Plex-et akart a nép.  A szupersztár Dj mellesleg most indította útjára saját rádióműsorát a karantén alkalmából, mely a kiadó előadóit és Maceo közeli ismerőseinek szettjeit fogja felsorakoztatni. 

This has been in the works for a year now and I couldn't think of a better time than now to launch it! Ellum Radio will…

Zveřejnil(a) Maceo Plex dne Čtvrtek 26. března 2020

A videó maga ezúttal is kellő mennyiségben tartalmaz humort és már-már banális módon ábrázolja a zeneírás folyamatát, de pont emiatt örvend nagy népszerűségnek a csatorna. Már az elején kiderül, hogyan esett az USA egyik legnagyobb underground exportőrére a választás és az a röpke 5 lépés is részletezésre kerül, mely konkrétan az előadó teljes művészetét leírja. 

Vaskos dob ütemek, masszív szintik, egy kis hegedű aláfestésnek, némi extra szinti és végezetül az epikus kiállás, melyet a videó is hihetetlenül látványos módon ábrázol. Így néz ki a recept, ami egy Maceo sláger születéséhez szükségeltetik. Az biztos, hogy egy rendkívül szórakoztató módja ez a zeneírás tanulásának és ezt a csatorna követői is valószínűleg így gondolják.