Hamburg egykori after királynője meghódítja a világot

- 3 perces olvasmány

A Solomun és Diynamic az a két szó, amire a house zene szerelmesei nemzetközi szinten felkapják a fejüket. Solomun lánytestvéréről, Magdalena-ról sokan nem tudják, de már a kezdetektől a Diynamic család tagjai közé tartozott, viszont úgy döntött, hogy a háttérben marad, és menedzseri munkájával segíti ismertebbé tenni a kiadót, valamint az ahhoz tartozó hamburgi Ego Klub-ot. Idővel aztán zene iránti szeretete és a DJ pult belső oldala felé egyre inkább erősödő vágyódása miatt döntött a zenei pálya mellett, amit testvére Solomun eleinte kritikus szemmel nézett, azonban később mindenben támogatta őt.

Magdalena mindig is a saját útját járta, míg Solomun a családi nevet tette hírhedté, addig ő, maradt a keresztnevénél, ezzel is még inkább szem előtt tartva, hogy ne tudják összefüggésbe hozni testvérével. A klubpromóteri munkái során testközelből szemlélhette meg mitől jó egy előadó, és melyek az alapvető készségek, amiket minden DJ-nek el kell sajátítania. Megtanulta mire vágynak az emberek, hogyan kell olvasni a tömegek sorai között, és irányítani az igényeket egy olyan útra, melyet ő képzel el. Kezdetben a „saját” klubjában az Ego-ban lépet fel kihasználva az alkalmat, hogy a kora reggeli after party-ra betérő emberek megismerhessék.

Mivel olyan ember, aki szeret mindig 100 százalékosan jelen lenni abban, amit épp művel, nyilvánvalóvá vált számára, hogy csak az egyik szenvedélyének élhet.
Bezárta az Ego-t és csak a zenei pályára fókuszált a továbbiakban.
Kitartó munkájának köszönhetően 2016-ban Ibizán is ismerté vált, az első
rezidenciáján az Ibiza Sonica Radio műsorán, zenélhetett „Magdalena’s Pony Farm címmel” melynek eredete onnan, származott, hogy partiról-partira, afterről – afterre követte őt egy fáradhatatlanul partizó lány csoport.

Ugyanebben az évben jelent meg Should I Stay című első szerzeménye, a 10 Years Diynamic válogatás albumán.
Ezt követte az általa újragondolt Moby – Why Does My Heart című dal remixe.

2017-ben jelentek meg a Morphosfalter , Monarchfalter és Schillerfalter névre keresztelt számai és számos más remixe is. Kezd egész jól futni Magdalena szekere mivel, saját egyéniségének és pozitív kisugárzásának köszönhetően egyre több helyre hívják. Játszott már számos nagynevű klubban Európa szerte, de a Tomorrowland-en is megtáncoltatta a tömeget.

A német hölgy páratlan zenei ízlése a nyugodt és szeretetteljes harmónia keveréke. A popzenei kliséktől mentes, simogató minőségi elektronikát képviselő Diynamic kiadó tagjaként folyamatosan egyre nagyobb nevet szerez a szakmában. Egyéni megoldásaival, kellemes, dallamos, melankolikus hangzásával mindenkit ámulatba ejt.
Most hétvégén hozzánk is ellátogat, szombaton a Cinema Hall-ban lesz hallható és látható, a véleményünk szerint szebbik Solomun, hogy fülbemászó dallamokkal invitáljon minket egy különleges utazásra, az Undercatt duóval egyetemben, továbbá Rich, Kornel Halasz és Hunter-el kiegészülve.