Lehetséges techno buli helyszínek éjszakája

- 2 perces olvasmány
magyarország techno éjszaka helyszín 
magyarország techno éjszaka helyszín 

A techno és az ipari környezet ősidők óta kéz a kézben jár. Egy régi gyárnál, használaton kívüli bányánál esetleg katonai bunkernél aligha van alkalmasabb helyszín egy kötetlen veretésre. Ezek a helyszínek azonban csak ritkán alkalmasak bulik rendezésére, gyakran be sem lehet jutni a területükre, a jelenleg is működő üzemek megtekintése pedig végképp lehetetlen küldetés. Így aztán igazán különleges alkalomnak ígérkezik a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által szervezett Erőművek Éjszakája, amelynek keretein belül országszerte 42 erőmű nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt.

Dunamenti Erőmű

A megújult Dunamenti Erőmű madártávlatból.Nézd meg Magyarország legnagyobb gáztüzelésű erőművét, ahogy még sosem láttad!2019. október 11-én pedig előtted is kinyílnak a kapuk Százhalombattán …#eromuvekejszakajaTérkép: https://tinyurl.hu/EERA/

Posted by MEKH Erőművek Éjszakája on Thursday, August 15, 2019

Bulira sajnos ezúttal sem kerül sor ezekben a létesítményekben, viszont kiváló alakalom lehet felmérni a terepet akár szervezőként, akár partyarcként, vagy csak pusztán elfantáziálni, azon hogy hogyan szólna kedvenc technónk mondjuk a Kelenföldi Erőmű űrközpontra hasonlító termében:

Esetleg a Csepelen található Alpiq erőmű, monumentális tornyokkal körülölet udvarán:

Vagy a dorogi Veolia fényesen csillogó acél terében:

És milyen lenne mondjuk egy 24 órás buli, ahol nappali és éjszakai környezetben is menet lenne a Mátrai Erőmű tekintélyt parancsoló kéményeinek árnyékában:

Mindközül a legautentikusabb party helyszín talán mégis a Paksi Atomerőmű lenne:

Bár elnézve a Főtáv Zrt. csarnokát máris elbizonytalanodunk hiszen, ez a helyszín is igencsak jól mutat:

Október 11-én többek között ezek a létesítmények is látogathatóak lesznek az Erőművek Éjszakáján, az országos lista pedig ide kattintva érhető el, és szintén ezen az oldalon lehet regisztrálni a bejárásra, ami egyébként teljesen ingyenes!