Ganjam, a füves lekvár

- 2 perces olvasmány
marihuana thc lekvár kaja
marihuana thc lekvár kaja

Manapság egyre szélesebb körben kerül elfogadásra a marihuana, vagy legalábbis annak THC nélküli változata, így aztán felhasználása is újabb és újabb területeken hódit. Füves ízesítésű bor, sör, csoki vagy éppen nyalóka már jó ideje létezik, sőt olyan étterem is, ahol a hagyományos ételeket dobják fel egy csipet fűvel, mostantól pedig már az eperlekvár is elérhető ebben a formában.

A Firebox, mindenféle hasznos dolgot értékesítő oldalán, közel 4000 Ft-ért rendelhető a Ganjam,  amit ennél találékonyabban aligha lehetett volna elnevezni. A kannabisz ízesítésű eperlekvár, ami kendermagolajat is tartalmaz a cég azon, „Kenhető” termékcsaládjának a legújabb tagja, ami eddig whisky, gin, rum, kávé illetve pornósztár?? ízesítésekben volt elérhető.

Akárcsak a többi, hasonló termék esetében ez a lekvár sem tartalmaz semmilyen hallucinogén összetevőt, viszont azon túl, hogy a benne található fűmagok tápláló és egészséges zsírokban, fehérjékben és különböző ásványi anyagokban bővelkednek, az ismerős illatok által garantáltan jókedvűen indul a reggel. A termékleírás azon részével miszerint, egy jó lekváros kenyér mindenképp kellemesebb egy tál salátánál, már végképp nem lehet vitatkozni, így ha kedved kaptál hozzá itt rendelhető.