Ha már maszkban kell bulizni, tegyük azt ultra menőn

- 2 perces olvasmány
maszk vírushelyzet dizájn buli 

maszk vírushelyzet dizájn buli 

A vírushelyzet egy piacnak biztosan jót tett, méghozzá a különböző maszkok piacának, melyekből a forma, a technológiai eljárás és minta végtelen variációja áll ma már rendelkezésre. Az egészségügyi célokat már rég kinőtte ez az eszköz, és ha a dizájn és önkifejezés egy verseny lenne, ezzel a LED-es maszkkal biztosan nyernénk.  

A Lumen Couture USB-vel tölthető maszkja teljes mértékben képes tükrözni a viselője hangulatát és közvetíteni gondolatait. Mindezt egy applikáció segítségével, amellyel irányítható, hogy éppen mi villogjon a kijelzőn. Most képzeljük csak el mennyire praktikus és hangulatos lenne ez egy buliban, ahol akár ütemre váltogathatjuk az arcunkon lévő fényshow-t.
Az ingyenes alkalmazás megjelenít rajta bármit, amit a használója a telefonjába rajzol vagy ír. Persze vannak előre legyártott, alapértelmezett animációk is, az equalizer mód mellett, ami a telefonon lejátszott zenéhez alkalmazkodva jeleníti meg az ütemeket, igen, az arcon. 

Az akkumulátor, amely teljes mértékben rejtve van, kb. 3-4 órát bírja töltés nélkül, ami bár nem elég a buli végéig, de az USB csatlakozó segítségével bárhol, egyszerűen tölthető a szerkezet. Emellett könnyen eltávolítható az aksi, szóval nem kell aggódni a fertőtlenítés és a mosás miatt.
A gyártó emellett felhívja a figyelmet a tényre, hogy a kétrétegű pamut maszk nem minősül orvosi eszköznek, így mindenki csak saját felelősségre használja. Szóval a vírus ellen nem feltétlen véd a maszk, de a gyártó, a kb. 29 ezer forintnak megfelelő értékű maszkok eladásából befolyó összegnek nagy részét a WHO, Coviddal kapcsolatos alapítványának utalja, így támogatva a vírus elleni küzdelmet. Ha már nagyon várjuk, hogy mehessünk vissza bulizni, lehetőségünk van felkészülni a szezonra egy meglehetősen egyedi megoldással is, ha pedig még ennél is többre vágyunk akkor csakis ez a party szkafander jöhet szóba:

Forrás: Kreatív.hu