Itt az MDMA illatú parfüm

- 2 perces olvasmány
mdma parfüm éjszaka buli
mdma parfüm éjszaka buli

Ugyan ki vágyna arra, hogy a buli másnapján az előző éjszaka alatt fogyasztott szer szagát érezzék rajta? Nehéz felfogni miért akarna bárki a „múlt éjjel hibái” illatú parfümöt készíteni, de a hollandok most pontosan egy ilyen  „MDMA illatot” árasztó parfümmel álltak elő, amit XTCY névvel láttak el.
A termék nem a hagyományosan ismert felhasználást szolgálja, ugyanis a holland hatóságoknak voltaképp az a céljuk, hogy megismertessék az emberekkel a kábszira jellemző szagot, hogy minél szélesebb körben felismerjék azok is, akik esetleg soha nem találkoztak még vele.

A hivatalos weblapon így jellemezték a terméket:

Az ecstasy és más szintetikus drogok kotyvasztásánál mindig fennáll a mérges gázok létrejötte és a robbanás veszélye. Veszélyes hulladék is keletkezik a gyártás során, amit gyakran a vízbe öntik vagy a természetben hagyják. Részben ezért fontos az ilyen droglaborok felkutatása.

Lars Stempher, ügyész hozzátette:

A droglaborok általában épületekkel határolt területeken működnek. Létrehoztuk ezt a parfümöt, hogy az emberek rájöjjenek, ha egy ilyen labor működik a szomszédságukban.

Hollandia az MDMA gyártás epicentrumaként is hírhedt. Az innen származó ecstasy tablettákban található MDMA koncentráció a legmagasabb az egész világon. Nem csoda, hogy a helyi hatóságok mindent megpróbálnak bevetni a tevékenység megfékezésére, a holland felfogást jól jellemző módon ilyen, nem éppen megszokott eszközöket is.

Forrás: Lad Bible