Fesztiválfellépővel nyit újra a budapesti szuperklub

- 3 perces olvasmány
meduza dj heaven club éjszakai szórakozóhely 

meduza dj heaven club éjszakai szórakozóhely 

Amint azt jól tudjuk, ismét lehet bulizni és mehet a tánc is, így országszerte nyílnak az egyes szórakozóhelyek kapui. Mindenki igyekszik behozni a lemaradást, látogatói és szervezői oldalról egyaránt, szóval nagy hajtásra lehet számítani az elkövetkezendő időszakban. 

View this post on Instagram

Happy! – Higher love! #ClubHeaven #GoneToHeaven

A post shared by Club Heaven Budapest (@clubheavenbudapest) on

Július utolsó hétvégéjén a Budapest belvárosában található, viszonylag még fiatalnak számító szuperklub, a Heaven is újra megnyitja kapuit és nem is akármilyen módon!

Maga a klub a Deák tértől mindössze pár utcányira található, a Tőzsdepalota épületében és rendkívül magas színvonalon hozza el nekünk az ibizai klubok kultikus hangulatát. Ráadásul mindezt az elektronikus zene kiemelkedő alakjaival együttműködve, kompromisszummentes hangtechnikával, hajnalig táncolható igényes ütemekkel és a bárpult színvonalas kínálatával teszi. 

Ha már az elektronikus zene nagy neveiről beszélünk, 24-én pénteken, konkrétan egy fesztivál headliner fogja indítani a szezont, MEDUZA személyében, szóval egy igen erős kezdésnek néz elébe a Heaven. 

Ha elsőre nem is mond sokat az olasz trió neve, Piece Of Your Heart című számukat biztosan hallotta már mindenki, hiszen 2019 egyik legnagyobb áttörését produkálta ez a megjelenés és még Grammy-re is jelölték az előadót, így mondhatjuk, hogy napjaink talán legfelkapottabb zenei társulásáról van szó. Ezek alapján mind fellélegezhetünk, hogy végül is nem kell kihagynunk az idei fesztiválszezont, vagy legalábbis fellépők tekintetében nem.  

A Meduza-t Luca de Gregorio, Mattia Vitale és Simone Giani együttese alkotja és az egész koncepció a house legmélyebb bugyrait hivatott elhozni nekünk, némi dallamos, ugyanakkor rendkívül energikus fűszerezéssel. Mellesleg a trió elmondása szerint, eredetileg az underground vonalat célozta meg, de ahogy azt mind tudjuk, a zene mindenkié. 

LEHET, HOGY KERESKEDELMI SZEMPONTBÓL NAGY ÁTTÖRÉST ÉRTÜNK EL A RÁDIÓ VILÁGÁBAN, DE FELLÉPÉSEINKKEL IGYEKSZÜNK AZ UNDREGROUND VONALAT KÖVETNI. SZERETNÉNK EGY HOSSZÚ ZENEI UTAZÁSRA VINNI KÖZÖNSÉGÜNKET, ÍGY 2020-BAN INKÁBB ILYEN JELLEGŰ, HOSSZABB SZETTEKRE LEHET SZÁMÍTANI.

Elgondolkodtató, hogy egy főleg underground vonalon mozgó előadó, hogyan készít rádiós slágereket és hogyan terjeszti globálisan a house műfajának igéjét. A titok a fülbemászó ritmika, amit szinte képtelenség kiverni a fejedből, ha egyszer meghallgatod. De elmondásuk szerint, nem a fülbemászó dallamokon van a hangsúly. 

„Legnagyobb track-jeink természetüknél fogva is különlegesek, mert próbáltunk valami teljesen más hangzást készíteni, mint a többi Dj. Olyan zenét írunk, ami természetesnek hangzik és összeköt mindannyiunkat.”

Tehát ez a kritikusok által is elismert trió érkezik július 24-én hozzánk a Heaven-be egy mennyei szettre, illetve ha minden igaz, a hármasnak csak egyetlen tagja, ugyanis Matt a trió Dj-je, Simone és Luca inkább a stúdióban alkot. 

A hazai ütemeket pedig Candyman, Imrik és Pure Mr G fogja képviselni az este folyamán, mely 10-kor startol és 5-ig tart majd. 

A korlátozott számú belépők ide kattintva érhetőek el.