Megszólalt a techno legenda a korona – vírus kapcsán

- 2 perces olvasmány
dave clark facebook poszt korona vírus

A legtöbb iparágban egyre nagyobb port kavar a vírus és a helyzet, amit kreált és ezek közül bizony a Dj szakma és az elektronikus zene világa sem maradt ki. Az Ultra fesztivál mellett sorra törlik a fesztiválokat világszerte, észak-olaszországban pedig a klubbezárások már teljesen hétköznapinak számítanak. 

Ennyi elmaradó rendezvény mellett felmerül a kérdés, hogy mi lesz a már kifizetett fellpéti díjjakkal. Dave Clark egy példaértékű Facebook poszt keretein belül kérte meg lemezlovas társait, hogy az előre kifizetett zsetont szolgáltassák vissza a promotereknek, hogy a jegyvásárlók is vissza kaphassák pénzüket és senki se szenvedjen károkat ebben a nehéz helyzetben. 

Those of you that are having gig cancellations because of this virus please send the fees back to the promoters, it…

Posted by Dave Clarke on Thursday, March 5, 2020

A kommentekből egyértelműen kiderül, hogy a rajongók szimpátiáját és támogatását elnyerte önzetlen nyilatkozatával. Mellékelten üzent a nagy vállalatokat vezető adócsalóknak is, akik az egészségügyi rendszernek is keresztbe tesznek. 

AZOK, AKIKNEK TÖRÖLTÉK A FELLÉPÉSÉT A VÍRUS MIATT, KÉREM KÜLDJE VISSZA A PÉNZT A PROMOTEREKNEK, HOGY AZOK VISSZATÉRÍTHESSÉK A MEGVÁSÁROLT BELÉPŐKET. EZZEL SEGÍTHETÜNK MÁSOKNAK TÚLÉLNI A NEHÉZ IDŐKET. TI, NAGY CÉGVEZETŐK, AKIK NEM FIZETTEK RENDESEN ADÓT, TUDJATOK RÓLA, HOGY AZ ÖNZŐSÉGETEK AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS ROVÁSÁRA MEGY!

Sometimes satire is just the tonic too:(Source last year : https://happymag.tv/kfc-purchased-a-time-slot-on-ultra-music-fests-main-stage/)

Posted by Dave Clarke on Thursday, March 5, 2020

Külön posztban reagált az időközben lemondott Ultra fesztivál álláspontja kapcsán is, miszerint a szervezők nem térítik vissza a megvásárolt belépőket. Szerinte elfogadhatatlan az eljárás, különösen egy olyan sikeres és nagy fesztivál esetében, mint az Ultra, amelyik színpadán az előző évben az egyik szponzoruk Dj-je is felléphetett, vélhetően egy elképesztő támogatási összegért cserébe, így kizárt, hogy végzetes gazdasági helyzetbe kerülne a visszatérítések kapcsán.

I have been reading various reports that Ultra are not offering refunds. If true that is completely unacceptable, it is…

Posted by Dave Clarke on Tuesday, March 10, 2020

Itthon egyenlőre nincsen elmaradó rendezvényekről szó, de a legtöbb helyen felhívják a figyelmet a higiénia jelentőségére és így teszünk mi is.