Megvan az első fesztivál, ami már biztosan nem marad el

- 2 perces olvasmány

Az utóbbi hetekben sorra érkeztek a hírek elmaradó, jobb esetben új időpontban megrendezett fesztiválokról, a tegnapi nap folyamán végre arról is lehetett már értesülni, hogy lesz olyan fesztivál, ami az eredetileg tervezett időpontban kerül megrendezésre.

Az Exit fesztivál szervezői jelentették be a jó hírt, akik arról is tájékoztattak, hogy a jelenlegi helyzettől függetlenül nagy erőkkel folynak az előkészületek a 20 éves kiadásra, amelynek a line-upja minden eddigi elképzelést és felhozatalt felülmúl majd.
December elején már bejelentésre került pár név, így David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, Sepultura, Meduza, ARTBAT, ZHU, Sian Evans – Kosheen, Roni Size b2b LTJ Bukem már biztosan ott lesznek a Péterváradi erődben, július 9 és 13 között, hamarosan pedig kihirdetik a teljes line-up-ot is.

A tegnap kiadott közleményből kiderül, hogy a szakemberekkel való konzultációt követően egyértelműen kijelenthető, mivel a fesztivál időpontjáig, ami 4 hónap múlva esedékes, biztosan lecseng a vírus okozta őrület, így minden további nélkül tartható az eredetileg kitűzött időpont.
A nyilatkozat végén természetesen arra is felhívják a figyelmet, hogy jelenleg a megelőzés, vagyis a hatósági előírások betartása a legfontosabb, mivel nagyon sok múlik a mostani hozzáálláson, vagyis, hogy milyen gyorsan lehetünk túl a jelenlegi állapotokon.