Menedzsmentet is jelent ezentúl a Truesounds brand

- 2 perces olvasmány
Truesounds új tehetség menedzsment
Truesounds új tehetség menedzsment

Peter Makto, többek között 22 év szakmai tapasztalatára alapozza az új vállalkozást.

Az idén 15 éves, ez idáig leginkább party sorozatként, majd kiadóként ismert hazai brand a Truesounds alapos átalakulást követően már menedzsmentként is működni fog, ahol az alapító Peter Makto több, mint két évtizedes karrierjének tapasztalatai alapján kíván segíteni, illetve új tehetségeket felfedezni majd pedig menedzselni.

“…ha velünk dolgozol, nem lesz tele a naptárad fellépéssel, nem ígérünk csodákat, viszont a zenéid a megfelelő helyen landolnak. Nem a social media felületeiden leszel körülrajongva, hanem zenéidnek a megfelelő érdekképviselete vagyunk. A legfontosabb pedig az, hogy ha rövidtávban gondolkozol, akkor ne itt kopogtass… Sprinterek és kalandorok kíméljenek, a hátunkon nem tudsz felkapaszkodni sehova, de ha megvan a közös hang, szívesen tolunk magunk előtt a magasba!”

– szól a nagyon őszinte sajtóközlemény, ami a One Music oldalon látott napvilágot pár napja, továbbá az is kiderül, hogy a már jó ideje, nemzetközi körökben is egyre nagyobb figyelmet kapó Truesounds Music kiadó mellett újabb kettő is elindult, a techno vonalat képviselő Analisar Music, illetve a deep house és house zenék kiadására szolgáló Zenebona Records.

Aki tehát érez magában kellő tehetséget és ez már legalább 3 db zene formájában meg is mutatkozott mindenképp jelezze ezt a demo@trsnds.com e-mail címen, ugyanis tetszés esetén komoly lendületet adhat, akár nemzetközi szinten is a frissen alakult management.
A teljes anyag, további infókkal teljes egészében ide kattintva olvasható.