Júniusban a végtelen balatoni levendula mezők közepén bulizhatunk

- 2 perces olvasmány
metha talks horizon levendula balaton

metha talks horizon levendula balaton

Lassan visszatér az élet a megszokott mederbe és bár nagyon úgy fest, hogy az idei nyár fesztiválok nélkül fog eltelni, pár különleges bulit mégis tartogat az elkövetkező időszak. A Metha által vezérelt Be Massive szerveződés már eddig is jó pár kivételes megmozdulást szervált, gondoljunk csak a Nagyerdei Víztoronyban, az Eiffel téren vagy a keszthelyi Festetics kastélyban megrendezett bulikra, június utolsó szombatján pedig egy újabb extra helyszín kerül bevetésre.

A NAPLEMENTE SZÉPEN LASSAN NARANCSSZÍNRE FESTI A LEVENDULABOKROKAT, AZ ÉJSZAKÁBA ÉRVE A BALATON ÉS AZ ÉSZAKI PART FÉNYEI PISLÁKOLNAK A TÁVOLBAN. A NYÁRESTI LEVEGŐBEN ZENE ÉS LEVENDULAILLAT LEJT TÁNCOT EGYMÁSSAL. A DÉLI PART EGYIK LEGSZEBB PANORÁMÁJA, A SŰRŰ, LILA LEVENDULAMEZŐ ALATT KÉKLŐN KINYÍLIK A BALATON.

Így szól a rendkívül élethű leírás a  Be Massive Horizon x Open Air Party x Kőröshegyi Levendulás esemény kapcsán, amit máris több mint 8000-en jelezték vissza, miközben az elővételes jegyek utolsó körét értékesítik éppen. A rendezvény atyja, Metha, péntek este 7-től élőben is beszámol majd a különleges kezdeményezésről ugyanis ő lesz a vendége a soron következő +Talks online beszélgetős streamünknek. Közben checkoljátok a fület és szemet gyönyörködtető, Lillafüreden rögzített Dj szettet, ami egy friss, 4 részes sorozat első része, a további három epizód pedig vasárnaponként érkezik.

Csodás Magyarország x Be Massive Horizon x Metha dj szett @ Lillafüred

Mit tehetünk akkor, ha elmaradnak a fesztiválok és átmenetileg az utazásról is le kell mondanunk? A Be Massive Horizonnal közösen az otthonotokba hozzuk a zenei rendezvények hangulatát látványos utazásokkal fűszerezve. Az első állomáson a látványról Lillafüred és a zöldellő természet, a zenéről pedig egy exkluzív DJ-szett gondoskodik Metha jóvoltából! Négy héten keresztül minden vasárnap 19:00-kor egy újabb helyszín és DJ mutatkozik be, ne maradjatok le a premierekről! 🎵

Zveřejnil(a) Metha dne Neděle 17. května 2020

FONTOS FRISSÍTÉS
Friss hír, hogy a folyamatosan változó szabályozások kapcsán jelenleg szünetel a jegyértékesítés és elképzelhető, hogy nem az eredeti időpontban kerül majd megrendezésre az esemény. A szervezők tájékoztatása szerint további két pótidőpont is le van foglalva, így a buli előbb – utóbb, de mindenképp meg lesz tartva még idén nyáron.