Itt a legújabb Mind Against EP az Afterlife-on

- 2 perces olvasmány
mind against afterlife megjelenés kislemez 
mind against afterlife megjelenés kislemez 

Napjaink egyik legfelkapottabb zenei koncepciója, magára az elmére ható hangzásával meghódítja a világot. Persze manapság csak a stúdiójuk szüleményeivel, de az elmúlt hónapokban határozottan szép ívet vett a Mind Against karrierje. A közelmúltban például megszületett a srácok második Cercle-s szettje Mexikóban, ami már önmagában is teljesítmény, hiszen nem sok előadó büszkélkedhet több ilyen felkéréssel is. 

Alapvetően ők az egyik oka az ilyen jellegű, higgadtabb hangvételű és letisztultabb, dallamos techno, robbanásszerű elterjedésének napjainkban.
A duó nemrég nálunk is járt volna, azonban pont az ő fellépésük volt az első olyan buli, ami a  Cinema Hall-ban elmaradt, számtalan egyéb rendezvénnyel egyetemben. Ennek ellenére egy kisebb ízelítőt mégis kapunk a srácok aktuális hangzásából, ugyanis a frissen megjelent 2 trekkes kislemezzel segít a Mind Against átvészelni mindenkinek ezt a nehéz időszakot. 

Az olasz származású zenei projekt visszatért az Afterlife-ra 2 nagyon megindító zenei mesterművel. A Walking Away, az EP névadó track-jeként elhozza Port St. Willow mélyreható vokálját, némi felemelő harmóniával körítve és erőteljes dobokkal fűszerezve. Ez a fajta mixtúrája a fénynek és a sötétségnek az, amitől annyira egyedi és katartikus a srácok hangzásvilága. 

A Bloom egy jóval lassabb és melankólikusabb darab. Érzelmekkel teli atmoszféráján keresztül a zongora dallama kíséri végig a hallgatót és vezeti szép lassan, fokozatosan a lágy és ízléses csúcspont irányába.
A Mind Against tehát ismét eufórikus magasságokba tört, de ezúttal egy nyugisabb és kifinomultabb ösvényt választottak. 

Töltsd te is hasznosan a bezártság napjait és törj világhírnévre! Ehhez némi segítséget is adunk: