Monika Kruse továbbra sincs jól

- 2 perces olvasmány
monikakruse állapot diagnózis
monikakruse állapot diagnózis

Monika Kruse két hete esett át egy komoly, életmentő műtéten és úgy tűnik a felépülési időszak hosszabbra nyúlik, mint azt előzetesen várták.
A német techno ikont úgynevezett, polip-al diagnosztizálták, miután hónapok óta érezte, hogy valami nincs rendben, viszont folyton halogatta a vizsgálatot, amelynek eredménye végül azonnali beavatkozást igényelt.

A műtét sikeres volt és a pár nappal ezelőtti bejegyzése gyors felépülésre utalt, ám a pénteki posztjában már a Drumcode Festival fellépésének lemondását osztotta meg a rajongókkal.

Sajnálom és nagyon szomorúan, de az e hétvégi fellépéseket is le kell mondanom. Nagy álmom volt játszani a Drumcode Festival-on, de még nem épültem fel teljesen az előző heti műtétemet követően, infúzióra szorulok, továbbra is nagyon gyengének érzem magam.
Gondolatban ott leszek, érezzétek jól magatokat.

Most hétvégén két svájci fellépése lenne, ezek sorsáról még nem született döntés, de a jelenlegi állapotára való tekintettel nem lenne meglepő, ha ezek is lemondásra kerülnének a mielőbbi teljes felépülés érdekében.