Monika Kruse újra a lemezjátszók mögött!

- 2 perces olvasmány
monikakruse művésznő fellépés 
monikakruse művésznő fellépés 

A német művésznő egy komoly műtéten esett át augusztus elején, végbélpolipja miatt. A beavatkozást követő felépülési idő is hosszabbra nyúlt a vártnál, így kénytelen volt lemondani fellépését az Adam Beyer féle Drumcode fesztiválon is. Azonban azóta úgy néz ki sikerült feltöltődnie energiával és a hétvégén már 2 fellépésére is sor került Svájcban. Egy Insta posztban osztotta meg az örömhírt rajongóival és köszönte meg támogatásukat:

A 10 napos felépülési időt és rengeteg alvást követően, végre elég erősnek érzem magam az utazáshoz és a fellépéshez. Remélem minden jól alakul. Köszönöm azt a sok kedves üzenetet, melyek tartották bennem a lelket. Nehéz szavakba önteni, hogy mennyit jelentettek nekem a nehéz időkben.

A hétvégi fellépései a zürichi Hive klubban és az Electroclette PALP fesztiválon sikerrel zárultak és ezt a művésznő is így élte meg, ugyanis következő posztjában már azt a sok pozitív energiát köszönte meg, melyet a bulikban tapasztalt. Posztjában kiemelte azt is, hogy mennyire különleges élmény volt számára a svájci hegyekben játszani és egy felvonóval érkezni a fellépés helyszínére. A rajongók fellélegezhettek végre Monika fülig érő mosolyát látva.