Négy bomba Moonwalk track

- 3 perces olvasmány
moonwalk duó zene budapest 
moonwalk duó zene budapest 

Az már korábban kiderült, hogy a Moonwalk duó a hétköznapokat általában stúdióban tölti, most pedig megnézzük, hogy az évek folyamán pontosan mi is lett a rengeteg munkaóra eredménye. Azt tudjuk, hogy esetükben kifejezetten igaz a mondás: nem a mennyiség, a minőség a lényeg, és ezt, ők, az első perctől kezdve szigorúan szem előtt tartják.
A Girl For You című számuknál is így volt már ez, amivel 2012-ben robbantak be a köztudatba.

Ezen a darabon erősen érződik, hogy még a deep house korszakukból származik, hiszen mély basszusban és vokálokban nincs hiány. A Mexa Records, Xummer Xampler lemezén jelent meg 2012 szeptemberében és kijelenthetjük, hogy ez a track hozta el a srácoknak a valódi sikert. Könnyed, vidám hangulatával és kidolgozottságával nem csoda, hogy annyi ember tetszését sikerült elnyernie.

A Meteora a Stil Vor Talent kiadónál látott napvilágot 2016 nyarán, amivel a srácok megmutatták a techno-s oldalukat is, ami mellesleg sokak szerint jobban is áll nekik. A Teenage Mutants duóval közösen készített EP-n jelent meg ez a szerzemény és a Moonwalk-ra jellemző, álomba illő dallamok innen sem hiányoznak. Ebben a számban viszont már egyfajta „cinikus” hangulat dominál, ahogy a szintik fúzióján keresztül egy meglehetősen ütős darab körvonalazódik ki.

Az  Orbital, Solomun kiadójánál, a Diynamic Records-nál jött ki 2016 őszén és szintén a dallamos techno vonalat követi inkább. A szintiket egy mély bassline kiséri útjukon, végül egy atmoszférikus fináléval teljesedik ki a történet. Mindezt profi módon kivitelezték a srácok, az eredmény magáért beszél. A „Four To The Floor” EP egyik, ha nem a leginkább magával ragadó darabja..

A Moonwalk „útvesztője”,a Labyrinth, ami megint csak a Stil Vor Talent-nél jelent meg 2017-ben. A kiadó a 200-ik kiadását ünnepelte a „Stil Vor Talent Berlin” összeállítással, amelyen ez a track is szerepel. A szám hangulatát tekintve találó lehet a cím, hiszen könnyű elveszni hangzásvilágában. A duó rendkívüli érzéke a dallamokhoz persze itt is megmutatkozik, akárcsak minden egyes fellépésükön, amelyek általában valami hasonló zenei univerzumba vezetnek.

Budapesten legközelebb április 19-én engednek majd be egyedi hangulatú világukba, ugyanis a  D F F R N T L Y meghívására a Lock klubban lép fel a Moonwalk, ahol rajtuk kívül Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay, Tobak, Technicolour és New Ground szintén valami más és különlegeset ígér ezen a tavaszi péntek estén.

Kedvezményes belépők erre!!