Ez a hazai klub a vírus első áldozata

- 2 perces olvasmány
morrison liget club bezár 2020

morrison liget club bezár 2020

Az utóbbi hónapok eseményei soha nem látott kihívások elé állították a teljes hazai vendéglátó – és szórakoztatóipart, a helyzet az enyhítések ellenére is lassan, talán jövőre áll vissza csak a március elei állapotokra. Ez nagyon hosszú idő, amit nem minden szereplő tud átvészelni, kiváltképp a több száz, ezres befogadóképességgel rendelkező helyszínek, amelyeknek továbbra sem jelentenek megoldást a nemrég hozott engedmények.

A fővárosi Liget klubban ugyan már korábban is akadtak gondok az üzemeltetéssel, de a március kényszerleállás végképp betett, a többek között a Supernova rendezvényeinek is otthont adó helyszínnek. A klub vezetősége tegnap este egy rövid Facebook bejegyzésben jelentette be a döntést:

KEDVES VENDÉGEINK!
A MORRISON’S LIGET 2011‐ES NYITÁSA ÓTA HÉTRŐL HÉTRE TÖREKEDTÜNK ARRA, HOGY FELEDHETETLEN BULIKKAL VIGYÜNK ÖRÖMÖT A HOZZÁNK LÁTOGATÓK ÉLETÉBE. HÁLÁSAK VAGYUNK, HOGY ELLÁTOGATTATOK HOZZÁNK, ÉS HOZZÁJÁRULTATOK AHHOZ, HOGY MAGYARORSZÁG MEGHATÁROZÓ BULI HELYSZÍNÉVÉ VÁLHASSON A CLUB. SAJNOS A KIALAKULT HELYZET MIATT NEM TUDUNK TOVÁBB ÜZEMELNI. A LIGET CLUB VEZETŐSÉGE ÉS TELJES SZEMÉLYZETE NEVÉBEN KÖSZÖNJÜK NEKTEK AZ ELMÚLT ÉVEKET!  A LIGET CLUB MINT SZELLEMISÉG, JÓ EMLÉK, KÖZÖSSÉG, ÉS MINT FACEBOOK OLDAL NEM SZŰNIK MEG, KI TUDJA MIT HOZ A JÖVŐ, LEHET HOGY MÉG TALÁLKOZUNK…