Már az utolsó jegyeket értékesítik az MPW Találkozóra

- 2 perces olvasmány
mpw találkozó november 2019
mpw találkozó november 2019

A Bánkuti Dani által, 2017-ben életre hívott kezdeményezés, hogy az online felületről továbblépve, legyen egy platform ahol a hazai producerek élőben is találkozhatnak egymással és a szcéna képviselőivel már négy teltházas rendezvényen van túl. A Magyar Producer Workshop Találkozó, röviden MPW Találkozó legközelebb november 23-án kerül megrendezésre, a tavasszal már jól bevált helyszínen, a Hubay Jenő Zeneiskola tökéletes akusztikával rendelkező előadótermében.

A folyamatosan fejlődő rendezvényen, ahol előzőleg többek között már  Iamyank, Johnny K. Palmer vagy éppen Rakonczai Viktor is tartott előadást ezúttal is ígéretes előadások és programok várhatóak. Ezúttal az előadók sorában többek között Nathan Eames, a SaberZ duó, Joós István és Silk is megtalálható, akik ezúttal is prémium körülmények között, profi akusztikával rendelkező helyszínen tartják meg előadásukat.
A szünetekben a kapcsolatépítés mellett ezúttal is lehetőség nyílik a legújabb eszközök megismerésére, a nagyon népszerű „Kütyü simogatás” keretein belül.

View this post on Instagram

IV. MPW találkozó képek😊

A post shared by Daniel Bankuti (@bankutidani) on

A rendezvény ereje, azon túl, hogy az MPW Találkozó igazi hiánypótló megmozdulás, leginkább abban rejlik, hogy itt valódi, kézzelfogható tudást adó és értékkel bíró előadásokon lehet részt venni, amelyek szüneteiben kötetlen beszélgetések segítik a sokszor, egyébként lehetetlen kapcsolatépítést a szcéna sokrétű résztvevőivel.

Az utolsó jegyek egyikére itt lehet lecsapni, és ezzel tényleg nem árt sietni, ugyanis az eddigi tapasztalatok alapján ezúttal is teltház várható, ráadásul már a rendezvényt megelőző hetekben elfogyhat az összes elérhető belépő, így a helyszínen már biztosan nem lesz értékesítés.