Szombaton kerül megrendezésre az V. MPW Találkozó

- 3 perces olvasmány
plusbeats_mpw_találkozó_november_2019_bankuti_dani
mpw találkozó november 2019

A Bánkuti Dani által, 2017-ben életre hívott kezdeményezés, hogy az online felületről továbblépve, legyen egy platform ahol a hazai producerek élőben is találkozhatnak egymással és a szcéna képviselőivel már négy teltházas rendezvényen van túl. A Magyar Producer Workshop Találkozó, röviden MPW Találkozó legközelebb most szombaton, azaz november 23-án kerül megrendezésre, a tavasszal már jól bevált helyszínen, a Hubay Jenő Zeneiskola tökéletes akusztikával rendelkező előadótermében.

A folyamatosan fejlődő rendezvényen, ahol előzőleg többek között már Iamyank, Johnny K. Palmer vagy éppen Rakonczai Viktor is tartott előadást ezúttal is ígéretes program várhatóak.
Az esemény történetében most először, már külföldi vendég is csatlakozik, Nathan Eames személyében, aki a  Universal Audio üzletfejlesztési vezetőjeként igencsak informatív előadással készül.

A SaberZ duó ugyan hazai formáció, de sikereik alapján azt is gondolhatnánk, hogy ők is a külföldi előadók listáját bővítik. A többek között Tiesto, Hardwell, Timmy Trumpet, Blasterjaxx támogatását élvező páros, Maurice West-tel karöltve készített „Rhythm Of The Night” remixet, W&W két éve  a Tomorrowland-en mutatatta be, miközben Hardwell kiadójánál, a Revealed Recordings-nál és az Armada Music-nál is letették már névjegyüket.
A találkozón ők  teljes projektet fognak bemutatni FL Studio-ban.

Szintén kiemelkedő előadónak számít a Magneoton kiadó vezetője, Joós István, akinek előadása érinteni fogja a hazai piac jelenlegi helyzetét, szó esik majd a tehetséggondozásról, miközben az is kiderül, hogy érdemes-e kiadót keresnünk a zenénkhez, miben tud segíteni egy kiadó vagy, hogy mit csináljon egy feltörekvő produkció.

A találkozót ezúttal Silk, azaz Sellyei Tamás előadása zárja majd, aki mixing témakörben készül ismételten valami különlegessel. Mindamellett, hogy a népszerű eszközbemutató azaz a „Kütyü simogató” sem marad el, a találkozón elérhető lesz Bánkuti Dani frissen megjelent könyve, a Zeneírás és kiadás önerőből. A fentiek fényében egyértelműen kijelenthető, hogy az MPW Találkozó továbbra is igazi hiánypótló megmozdulás, ahol valódi, kézzelfogható tudást adó és értékkel bíró előadásokon lehet részt venni, miközben kötetlen beszélgetések segítik a sokszor, egyébként lehetetlen kapcsolatépítést a szcéna sokrétű résztvevőivel.

A találkozóra az utolsó jegyek egyike, miután bővítésre került kontingens ide kattintva érhető el, amit a biztos részvétel érdekében ajánlott mihamarabb beszerezni, ugyanis az eddigi tapasztalatok alapján ezúttal is teltház várható.