Az idei Time Warp legütősebb szettjei

- 3 perces olvasmány
németország techno fesztivál 2019
németország techno fesztivál 2019

Április 6-án ünnepelte 25. születésnapját a techno koronaékszere, a Time Warp. Talán még sosem övezte ekkora érdeklődés a rendezvényt. Különleges kiadás volt ez számos tekintetben, hiszen a Rockstar Games jóvoltából egy 7. színpaddal bővült a helyszín, de még így is teltházas volt az esemény. A line-up-ot már felesleges kiemelni, hiszen minden évben hatalmas nevekkel várja a rendezvény látogatóit. Nagyágyúkból idén sem volt hiány és egy-két különleges b2b szett is hallható volt. A vizuálra idén is nagyon ráfeküdtek és eszméletlen látványvilággal készültek minden teremben. Azt kiemelhetjük, hogy Richie Hawtin idén két szettel készült a 19 órás rendezvényre, ráadásul ő nyitotta és zárta is a 2. színpadot. A 7. színpadot a GTA5 speciális kiadásában is szereplő, Solomun, Dixon és Tale of Us b2b2b szettje zárta.

View this post on Instagram

@solomun b2b @taleofus b2b @_dixon_ #timewarp #tw25yrs

A post shared by Time Warp (@time_warp_official) on

Ha lemaradtál a redezvényről, a jó hír, hogy a fellépések nagy része visszanézhető. Ilyen például Nina kraviz és Helena Hauf b2b szettje, amely a 2. teremben startolt el reggel 8-kor és érződik is rajta a reggeli, enyhén elborult hangzásvilág.

Többek között Adam Beyer is egyedi szettel készült a különleges kiadásra és számos újdonsággal bombázta a közönséget, mint például Umek 19119-e. 11-től 1-ig repítette a közönséget egy másik dimenzióba az első teremben.

Ha már nagy nevek, nem hiányozhat Solomun sem, aki Sven Vath-t váltotta a második teremben hajnali 6-kor egy tőle meglepően veretős, technos szettel, amivel új oldaláról ismerhettük meg.  

Éjjel 11 és 1 óra között választhattak a látogatók Beyer és Pan-Pot fellépése között a 2. színpadon, ami a helyszínen sokaknak okozhatott nehéz a döntést, így utólag, most mindkét szett megtekinthető.

Természetesen Amelie Lens szettje sem maradhatott ki a live videók közül. A Djane elengedhetetlen tagja szinte minden évben a Time Warp fellépőinek. Carl Cox-ot váltotta 4 órakor az 1. teremben és hozta a tőle elvárt színvonalat.

Amelie-t Chris Liebing követte, őt pedig a másik Djane, Charlotte De Witte, akinek szintén megtekinthető a teljes szettje.

Összességében egy valóban különleges kiadásnak lehettek részesei azok, akiknek sikerült jegyet váltaniuk, merthogy rekordidő alatt elkelt az összes.