Lokál Beats: Nostromos

- 2 perces olvasmány
nostromus hard techno underground 
nostromus hard techno underground 

A Nostromos elnevezés Eddie Mess és Goldsound duóját takarja, amely napjaink egyik legígéretesebb hazai hard techno kezdeményezésének mondható. A srácok valóban mesterien bánnak a keményebb ütemekkel, a sötét, komor hangulatú dallamokkal és ez feltűnt már például Deborah De Luca-nak is, aki rendszerint játssza a trekkjeiket. 

Deborah De Luca playing our track, "Nostromos – I Was.." @ Five Islands Festival in Lebaon!Thank You Deborah!! ☺️🙏🥰🔥

Last night Deborah De Luca playing our track, "Nostromos – I Was.." @ Five Islands Festival in Lebaon!Thank You Deborah!! ☺️🙏🥰🔥/Nostromos/ /Eclipse Recordings/ /Deborah De Luca/ /Five Islands Festival/Grab Your Copy! Thank you for your support! ❤️https://www.beatport.com/track/i-was-original-mix/12165591

Posted by Nostromos on Sunday, August 11, 2019

Nagy kedvence a srácok I Was című száma, amiben inkább a mélyebb hangulat dominál a lágy dallamoknak és a darkos vokálnak köszönhetően, de kétségkívül egy hard techno track-ről van szó.
A zene az Eclipse Recordings-nál jött ki és úgy néz ki nem Deborah az egyetlen, akit meggyőzött, ugyanis a Beatport Top 100-as hard techno listáján folyamatosan menetel az első hely irányába, 3 másik számmal karöltve. 

Ahhh.. It's Ammazing!!! Nostromos – The Message (Original Mix) [Autektone Dark] N°22.🙏🔥Nostromos – I Was.. (Original…

Posted by Nostromos on Saturday, August 10, 2019

A legsikeresebb közülük a The Message, amely jelenleg a 22. helyet foglalta el. Ebből a trekkből sem hiányoznak a morcos hangulatú vokálok és az élénk dallamok, melyeket kőkemény veretés követ.
T78 kiadójánál, az Autektone-nál látott napvilágot az EP, azon belül is a Dark szakosztályon. A The Message EP tartalmazza még az Alcyone és The Underground számokat, melyeket szintén a mély dallamok és a kemény menetelés váltakozása jellemez. 

Mind közül talán a The Underground képviseli leginkább az észvesztő veretést elképesztő lendületességével, de a transzba ejtő mély ritmika természetesen innen sem hiányzik. Ha már transz, a szintén az Ecplise Recordings színeiben pompázó Solaris garantáltan elrepíti a hallgatót. 

A Dolma Recordsnál megjelent Promises EP még áprilisban jött ki és a lemezen található, He Was Ready nagy sikert aratott a Beatporton. Ezen az EP-n is nagy hangsúlyt élvez a lüktető basszus és a felemelő dallamok fúziója.