Novemberben kerül sor a következő MPW Találkozóra

- 2 perces olvasmány

A Bánkuti Dani által, 2017-ben életre hívott kezdeményezés, hogy az online felületről továbblépve, legyen egy platform ahol a hazai producerek élőben is találkozhatnak egymással és a szcéna képviselőivel már négy teltházas rendezvényen van túl.
Magyar Producer Workshop Találkozó, röviden MPW Találkozó legközelebb november 23-án kerül megrendezésre, a tavasszal már jól bevált helyszínen, a Hubay Jenő Zeneiskola tökéletes akusztikával rendelkező előadótermében.

A folyamatosan fejlődő rendezvényen, ahol előzőleg többek között már Iamyank, Johnny K. Palmer vagy éppen Rakonczai Viktor is tartott előadást ezúttal is ígéretes program várhatóak, a pontos menetrend, tematika és az előadók személye a következő hetekben fog kiderülni.
Ami viszont ezúttal is biztosított az a prémium körülmények, profi akusztikával rendelkező heléyszínen ahol az előadásokat a legjobb hazai zenészek, producerek és oktatók biztosítják, miközben kapcsolatépítési lehetőségek mellett a résztvevőknek ezúttal sem marad el a nagyon népszerű eszközbemutató azaz a „Kütyü simogatás”.

View this post on Instagram

IV. MPW találkozó képek😊

A post shared by Daniel Bankuti (@bankutidani) on

A rendezvény ereje, azon túl, hogy az MPW Találkozó igazi hiánypótló megmozdulás, leginkább abban rejlik, hogy itt valódi, kézzelfogható tudást adó és értékkel bíró előadásokon lehet részt venni, amelyek szüneteiben kötetlen beszélgetések segítik a sokszor, egyébként lehetetlen kapcsolatépítést a szcéna sokrétű résztvevőivel.

A jegyértékesítés már el is kezdődött, amelyeket ajánlott mihamarabb beszerezni, ugyanis az eddigi tapasztalatok alapján ezúttal is teltház várható, ráadásul már a rendezvényt megelőző hetekben elfogyhat az összes elérhető belépő.