Hamarosan újra kinyit a város legstílusosabb klubja

- 4 perces olvasmány
nyitás budapest lock klub 2019

nyitás budapest lock klub 2019

Az előző évadban megnyitott Lock klub üzemeltetőinek célja hogy, nyugati mércével mérve is igényes klubot működtetessenek, ahol a közönség széles rétegének igényei találkoznak a klub kínálta szolgáltatásokkal, italok, programok és életérzés tekintetében egyaránt, maradéktalanul teljesült.
Ezt, egy neves díjra, a Business Excellence-re való jelölés is jól jelzett. A szakmai visszajelzésen túl azonban a közönség véleménye az igazán mérvadó, de úgy tűnik ezen a téren is nagyon jól áll a klub, hiszen egyetlen alkalommal még nyáron is megnyitottak, miközben ez egyáltalán nem jellemző.

Az új évad startja már csak pár hétre van, így az előző év eredményeiben igen nagy szerepet játszó klub menedzsert, Kovács Dánielt kérdeztük az eddigi tapasztalatokról illetve a következő hónapok programjairól, aki elmondta legnagyobb eredményüknek azt tartja, hogy sikerült megmutatniuk: elérhető áron tudnak minőségi légkört teremteni a bulizni vágyóknak.

Érdekes és hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk az első évad alatt. Elsősorban azzal kapcsolatban, hogy a budapesti közönség mire vevő, mit tartanak trendinek. Megpróbáltuk megszólítani a szélesebb közönséget, a huszonéveseket és a harmincasokat is.

-magyarázza Dániel, aki egyben a legnagyobb kihívást jelentő faktorra is rámutat:

Folyamatosan küzdenünk kellett a ténnyel hogy a jogelőd egy zárt, privát klub volt, sokak fejében még a mai napig ez az emlék él. Illetve a helyszín nagyon szép, a felületetek és az egész enteriőr luxus benyomást kelt, ami sokakat esetleg riaszt. Szerintem ezekre rácáfoltunk és megmutattuk hogy igenis lehet Budapesten minőségi szórakoztatást nyújtani elérhető áron.

Mindezek tükrében kisebb változások ugyan lesznek a koncepcióban, de az alapvetően már bevált programtervezést viszik tovább az új évadban is, azaz a saját estek mellett egyaránt várhatóak alkalmi és külsős szervezők által menedzselt rendezvények is.  

A szombatok négy tematika körül fognak forogni. Két RnB tematika és két elektronikus este fogja váltani egymást. A nagy sikerű Blacklist az egyik RnB, a másik a Deluxe névre hallgató RnB,és afrobeat-reggaeton este.
A két elektronikus vonal közül az egyik a Nigel Stately fémjelezte a másik legyen egyelőre meglepetés.

 Ezen felül a péntek estékre terveznek ráerősíteni, illetve az extra ünnepnapokra, mint például a hazánkban is rendkívül népszerű Halloween.

Az igazi újdonság a pénteki nyitott bulik beléptetése lesz kéthetente. Ezekben a bulikban Dj Revolution lesz a házigazda, mellette pedig mindig lesz egy-egy vendégelőadó. Az első ilyen jellegű pénteki megmozdulást október negyedikére időzítettük. Kiemelt bulinak számít a saját szervezésű Halloween-i buli, amire hatalmas ötletmennyiséggel és szervezéssel készülünk, részletek tekintetében később nyilatkozunk, de az már most látszik, hogy olyan lesz, amit igazán vétek volna kihagyni.

A Lock klub idei évadja szeptember 28-án startol el, mint megtudtuk, egy fergeteges és új ötletekkel bővült Blacklist-el, ám az igazi rajongóknak még addig sem kell várniuk, mert szeptember 7-én a Citymatiné hivatalos after party-ja is itt kerül megvalósításra.

A további programok tekintetében erre érdemes tájékozódni.