Az aktuális Beatport és Cercle hősök az ELTE -n lépnek fel

- 2 perces olvasmány
octopus artbat elte lágymányosi campus
octopus artbat elte lágymányosi campus

Folytatódik a trend, aminek köszönhetően egyre több buli kerül megrendezésre különleges helyszíneken. A Lágymányosi campus gömb aulájában először még októberben dübörgött a goa, ami azóta már többször is megtörtént, ezúttal pedig 2019 egyik legnagyobb durranása, az ukrán melodic techno szupersztár páros érkezik egy új exkluzív rendezvénysorozat, a The Project szervezésében. 

Az Artbat, a Return To Oz feldolgozásukkal hatalmas hírnévre tettek szert világszerte, de más szerzeményeik is szerves részét képezik olyan előadók szettjeinek, mint Solomun, Tale of Us vagy Richie Hawtin. Népszerűségüket az is bizonyítja, hogy legutóbbi budapesti fellépésük a Story-ban teltházas buli volt és a jegyek extrém rövid idő alatt fogytak el, szóval ezúttal is érdemes mielőbb lecsapni rájuk. 

A The Project névre keresztelt koncepció az Octopus sorozattal karöltve indul útjának és célja, hogy sorra hozza el nekünk a világsztár előadókat, nagyszabású rendezvények keretein belül, mint például ez az esemény. 

Április 9-én tehát egy lebilincselően izgalmas helyszínre, az ELTE épületébe költözik az igazi Cercle hangulat az ukrán mesterpáros jóvoltából, a hazai supportot pedig az Octopus csapata biztosítja, azaz Janet, Bamboleo, Hotter és az AfterDark-os Botek.