Ők, a jövőre 20 éves Exit fesztivál első nevei

- < 1 perces olvasmány

Az Exit ritka zenei fesztivál, amely szabadságmozgalmaként indult, és ami egyben az első naptól kezdve erős társadalmi üzenettel bír. A Legjobb Nagyfesztivál címet többször is elnyerő Exit, jövőre a 20. évfordulóját ünnepli, és ezzel együtt egy merőben új időszámítás eljövetelét ígéri!

A nagyon kerek évfordulóra július 9 és 13 között kerül sor.
Az Exit fesztivál nem csak keletkezését tekintve különleges, a helyszínt jelentő Péterváradi Erőd már önmagában is figyelemreméltó, de mindez fesztivál körülményekbe építve, valóban maradandó élményt nyújt minden odalátogatónak, amihez természetesen a fellépők is nagyban hozzájárulnak.

Jövőre például David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, Sepultura, Meduza, ARTBAT, ZHU, Sian Evans – Kosheen, Roni Size b2b LTJ Bukem DJ, M.O.D, Moscow Death Brigade, CRIPPLED BLACK PHOENIX, She Past Away, Bury Tomorrow, Buč Kesidi, E-PLAY és Love Hunters gondoskodik majd a felejthetetlen zenei élményekről.
Hamarosan újabb nevek kerülnek bejelentésre, miközben már tart a bérletértékesítés, ami most 20 900 Ft-ért vásárolható meg a Meex rendszerén keresztül.