Ők lépnek fel jövőre a Hyperspace-en

- 2 perces olvasmány

Jövőre április 25-én kerül megrendezésre hazánk legnagyobb történelemmel bíró techno rendezvénye a Hyperspace, ami több, mint 20 éves fennállása alatt elhagyott gyárépületben, a fővároson kívül, Szentendrén, klubokban és szabadtéren egyaránt  megrendezésre került, egy ideje pedig éves eseményként a Hungexpo-n pöröghetünk a műfaj kisebb és nagyobb neveire.

A szervezők által, a mai nap folyamán, déltől kezdődően, folyamatosan került bejelentésre az idei line-up, amivel ezúttal igencsak biztosra mentek, ugyanis a jól ismert és az évek alatt bevált nevek mellett, jó pár, mostanában felkapott előadóval rukkoltak elő.
Előbbiek névsorát erősíti például Dave Clarke vagy The Advent, aki szinte már rezidensnek is mondható a rendezvényen. A fő teremben, azaz az Arena 1-ben hallható lesz még Paula Temple is, a rendezvény abszolút headlinerének számító, Ben Klock mellett.

Az új hullámot a többek között a SNTS, Par Grindvik, SLV vagy éppen Setaoc Mass képviseli, akik mind a magasabb Bpm számot prezentáló, erősebb techno hangzást bemutató, Arena 2 fellépői, Black Asteroid-al pedig ide is jutott egy nagy visszatérő.

A hazai színek tekintetében nem sok újdonsággal szolgál a fellépőgárda, hacsak Cardwell feltűnése nem mondható annak, rajta kívül a már jól megszokott Dj-k kerültek a line-up-ba, így a rendezvényt alapító Hot X, a mindig kitűnő Sikztah, Sanfranciscobeat és Gabor Kraft lesz még hallható.