Óriási megjelenések, legendás előadók

- 3 perces olvasmány
kiadvány megjelenés kislemez techno house 
kiadvány megjelenés kislemez techno house 

Ahogy az várható volt, az elmúlt időszak sokaknak a stúdiózásról szólt és szól jelenleg is, és ennek bizony már kézzelfogható eredményei vannak! Számos ütős megjelenéssel gazdagodunk ezúttal is, melyeket olyan legendás neveknek köszönhetünk, mint a Pan-Pot duója, akik egy másik legendás techno duó slágerét dolgozták fel például. Az André Winter és Matthias Hatting közöséből álló Motion Unit még 98-ban dobta piacra a My Mind című muzsikát. Ez a sláger szolgált alapul Pan-Pot mindhárom feldolgozásához, melyek egytől egyig hatalmasat szólnak.

A Radar remix kissé indusztriálisra vette a figurát a szintik hangjával, míg a Future remix inkább a futurisztikusabb acid hangzásvilágra helyezte a hangsúly, a Galactica remix pedig a tört ütemeket ötvözte némi robotikus hangzással. Augusztus 28-tól fültanúi is lehetünk a két legendás duó munkájának. 

Ha már duók, nem mehetünk el a Camelphat, Hypercolour track-jének Artbat-os verziója mellett sem. A két zenei projekt mellesleg már dolgozott együtt, aminek a For A Feeling című szám lett az eredménye.

A két együttest már felesleges lenne bemutatni, hiszen globális szinten is eszméletlenül népszerű előadókról beszélünk. Olyan szinten népszerűek, hogy a Camelphat, Cola című számát például még Grammy-re is jelölték. Maga a feldolgozás pedig egy rendkívül sokszínű és változatos darab, ami egy kis híján 9 perces utazásra viszi a hallgatót, a dallamos magaslatoktól a szintikben gazdag mélységekig. 

Még a szupersztár Dj, Carl Cox is visszatért a stúdióba, 2 év után és miután kiadta PURE című track-jét, most elkészült Kenneth Bager és Jez Phunk közösének feldolgozásával is, mely Armin Van Buuren kiadójának színeiben jelenik meg. 

A chicagói Djane, Honey Dijon is egy új albummal készül, ami egyelőre nem tudjuk, mikor jelenik meg, de az biztos, hogy nagyot fog szólni. Azoknak, akik már tűkön ülnek, elérhető egy kis ízelítő a közelgő LP-ről, Not About You címmel. 

A Not About You egy kollaboráció a feltörekvő énekessel, Hadiya George-al és összességében kijelenthetjük, hogy az önzetlenség igéjét hirdeti. A videóklip egyértelműen az Amerikában kialakult, rendőri túlkapások okozta helyzetre reflektál. A lemez pedig a Djane elmondása szerint, egyfajta ötvözete lesz a régi jól bevált komponenseknek és az újszerű hangzásvilágoknak.