Techno psy környezetben

- 2 perces olvasmány
ozora fesztivál techno lineup 2019
ozora fesztivál techno lineup 2019

Hazánk első számú, nemzetközileg is jegyzett psy fesztiválja, az O.Z.O.R.A. már jó ideje nem csak a goa és egyéb pszichedelikus stílusokról szól, sőt a zenén túl is számos művészeti ág olvasztótégelyének számít, ahol egy hét erejéig tényleg egy másik világba léphet a szerencsés résztvevő.
Ennek az alternatív univerzumnak egyre erőteljesebb része a techno is, ami már pár éve egyre hangsúlyosabban van jelen a dádpusztai fesztiválon, de idén igazi nagyágyúk is meghallgathatóak lesznek a kivételes környezetben, ráadásul nem éppen abban a felállásban, amire elsőre gondolnánk.

Jeff Mills például a legendás dobos, Tony Allen-el fog fellépni, akivel a szimfonikus projektjéhez hasonlóan, az élő és gépi hangszerek utánozhatatlan fúziójában adja elő azt, amit csak kevesen tudnak. Mellettük hallható lesz, élőben az Extrawelt, D-Nox & Beckers, Moscoman, Martin Roth illetve további két élő legenda Dr. Motte és a Der Dritte Raum duó is.

Az idei line-up-ban természetesen megtalálhatóak a legnagyobb psy nevek is, mint például Raja Ram, Captain Hook, Tristan, Ajja, Ace Ventura, Astrix, Astral Projection, Liquid Soul, vagy a Carbon Based Lifeforms. Az eddig bejelentett, több tucat fellépő teljes listája és egyéb infók is a fesztivál Facebook eseményében!