Így néz ki az O.Z.O.R.A. fesztivál helyszíne télen

- 3 perces olvasmány
ozora psy fesztival tél december 2018
ozora psy fesztival tél december 2018

A legfóróbb nyári időszakban dübörgő, világszinten is elismert hazai psy fesztiválról, azaz az O.Z.O.R.A.-ról valószínűleg már mindenki hallott és ha esetleg még nem járt a dádpusztai lankák megával ragadó helyszínén, képeket biztosan látott már az idén 21-ik alkalommal megrendezésre kerülő megmozdulásról.
Mindezt téli hangulatban azonban nem nagyon volt alkalom megtapasztalni, pedig az alapból is mesebeli hangulatot idéző dádpusztai táj, így télidőben, még inkább egy elvarázsolt világ érzetét kelti.

Miközben a fesztivál helyszíne téli álmot alszik, a szervezők ezerrel dolgoznak az idei megmozduláson, amire ezúttal július 20 és 26 között kerül sor, pár órája pedig újabb nevek kerültek bejelentésre, így a Carbon Based Lifeforms zenekari felállásban lesz hallható, de érkezik még többek között Highlite Tribe, Out Of Orbit, Freedom Fighters, Hatta, James Monro és a klasszikusnak számító nevek is, mint például Ace Ventura, Tristan vagy éppen Astrix.

Az eddig bejelentett fellépők névsora pedig így néz ki:

Tipper
Shpongle
Higher Intelligence Agency
Carbon Based Lifeforms live band
Mad Professor & Gaudi
Shtuby – The Red Circus
Highlight Tribe
R.C.O. (Radical Chill Out)
OTT – The AV Experience
Tipper Downtempo set
Greg Hunter
Vlastur Band
Out Of Orbit
James Monro
Tsuyoshi Suzuki
Grant Darshan
Growling Static
Fagin’s Reject
Brian Sentient
Raja Ram & Chicago
Tristan
Atmos
Avalon
Astrix
Man With No Name
Eat Static
Ajja
Ryanosaurus
Ace Ventura
Burn In Noise
Freedom Fighters
Braincell
Hatta
Luigi Tozzi & Antonio Ruscito
The Irresistible Force
Aes Dana
Prisma & Martin Boder
Kiasmos DJ
Art Of Trance
Quietman
Torsten Fassbender
John 00 Fleming

A lista már most rendkívüli, ám a szerencsésebbeknek még nyárig sem kell várni, ugyanis a fesztivál idén is felbukkan egy – egy nap ereéig a világ különböző pontjain, így január 18-án visszatér Tokióba, február 28-án a még nagyon friss, de máris legendás party szcénával rendelkező grúz fővárosban, Tibilisziben is megrendezésre kerül, április 24-án pedig, mondhatni menetrendszerint Londonban is megrendezésre kerül a „One Day In…” kiadása.
Addig is, ezekben a téli napokban kiváltképp jól esik visszapillantani a nyár legszebb napjaira, például az alábbi, ugyan nem hivatalos, de mindenképp látványos összefoglaló videóval: