Techno illatú parfümöt készítettek

- 2 perces olvasmány
parfüm tresor klub rave 
parfüm tresor klub rave 

Mindenki tudja azt, hogy egy jó illat csábíthat és felkeltheti a másik érdeklődését. De vajon tényleg úgy hatnak ránk ezek az illatok, mint az afrodiziákum, amely felébreszti az érzékeket és többet fejez ki a szavaknál? A legendás berlini techno klub, a Tresor belső terei által ihletett, és alapítója Dimitri Hegemann közreműködésével készült új parfüm, ha nem is a nagy tömegek érdeklődését, de a klubban gyakran megforduló raverek figyelmét biztosan felkelti majd.

View this post on Instagram

#TresorBerlin

A post shared by Tresor Berlin (Official Page) (@tresorberlin) on

A Tresor 2005-ben zárt be a Leipziger Platz –on és 2 évvel később 2007-ben nyitott meg újra Köpenicker utcában. A most megjelenő parfüm illatának előállításakor az eredeti, „régi” Tresor klub-ot vette alapul az illat megalkotásával megbízott Holynose parfümgyártó cég. 

A parfüm, berlini fal leomlásának 30 éves évfordulója alkalmából jelenik meg, és a techno történelmét feldolgozó széles körben ismert német könyv a ‘Der Klang Der Familie’ új orosz nyelvű kiadásához fog járni amennyiben, az első 300 előrendelő között vagyunk. A gyártó elmondása szerint leginkább a hírhedt bank pincék steril illatát, idézték meg termékükben, nem pedig a raverek által kibocsátott szagokat. A Shoom által kiadót könyv 3000 példányban jelenik meg és itt rendelhető elő valamivel több, mint 3300 Ft-ért.

A bejelentéshez egyébként Dimitri Hegemann még annyit tett hozzá, hogy hamarosan egy újabb alagsori klub nyitását tervezi, Tresor.West néven, Dortmund-ban.