Heteken belül újraindulhatnak a bulik itthon

- 2 perces olvasmány
party hard tánc kormányrendelet

party hard tánc kormányrendelet

Egyre több jel mutat abba az irányba, hogy ha bizonyos korlátozásokkal is, de heteken belül zöld utat kapnak a táncos – zenés rendezvények. A hagyományos értelembe vett bulizás eljövetelét, ahogy tavaly nyáron, úgy most is az úgynevezett teraszos – ülő bulik jelzik, amelyekből már most hétvégén is bőven válogathatunk.

A sokak által várt időpont bekövetkezte erősen függ a beoltottsági aránytól, így ennek mihamarabbi eljövetelét segítheti az a széleskörű összefogás ami a napokban látott napvilágot és amihez számtalan hazai klub csatlakozott.

A SZÓRAKOZÓHELYEK ÖSSZEFOGNAK, HOGY A LEHETŐ LEGHAMARABB EGYÜTT BULIZHASSUNK BIZTONSÁGOS KÖRNYEZETBEN! ENNEK ELENGEDHETETLEN RÉSZE AZ OLTÁS, ÍGY ÚJRA ÉLETTEL TÖLTHETJÜK MEG A TÁNCTEREKET, KOCCANHATNAK A POHARAK, RÉG NEM LÁTOTT BARÁTOK TALÁLKOZHATNAK, BULIK, KONCERTEK, KEREKASZTAL BESZÉLGETÉSEK INDULHATNAK, S VÉGRE LÁTHATJUK A VENDÉGEK ÉS A KOLLÉGÁINK MOSOLYÁT.

  • olvasható az Szórakozóhelyek Országos Szövetségének felhívásában.

Közben a világ számos pontján elindult a mocorgás, a hétvégén például Liverpoolban rendeztek tesztbulikat, miközben Újvidék polgármestere már a múlt héten bejelentette, hogy idén biztosan meg lesz tartva az Exit fesztivál. Tegnapi hazai hír, hogy védettségi igazolvánnyal lehet majd koncerteket és rendezvényeket látogatni, függetlenül attól,hogy zárt vagy szabadtéren történnek meg azok. A bulik megrendezésének lehetősége hónapok óta most először látszik realitásnak, így várhatóan heteken belül, de legkésőbb júniustól végre újra élettel telhetnek meg a hónapok óta üresen álló táncterek.