Régi bölcsesség, hogy a járt utat járatlanért, állítólag nem érdemes elhagyni, ahogy az is, hogy a kivétel mindig erősíti a szabályt, ám Belocca esetében mindez úgy tűnik megdőlni látszik, ugyanis ő mert, és nem csak,hogy igen sokat nyert is azzal, hogy jelentős zenei karrier mellett volt bátorsága másfajta távlatokban gondolkozni, de mindezt önmagával teljes összhangban és a szcéna résztvevői által is elismerve valósította meg.

Az élet mindig megmutatja, mire van szükséged

A 2017-es, debütáló, After Ten Years… albumát követően az éppen csak magunk mögött hagyott év is elképesztő termékenyen telt, hazánk, egyik külföldön is ismert és elismert művésze számára, akinek 3 szerzeménye
is bekerült a Traxsource 2018 Techno Top 200-as listájába.
Az egyik ezek közül a Reptilian, ami a szeptemberi megjelenést követően, szinte azonnal a Traxscource Techno Top 10 lista élén landolt, és azóta is a 100 legjobb között van.

A Belocca & S-Man – Perpetual Changes ( Park & Sons Remix ) szintén sikertörténet, már lassan két éve, ugyanis az eredeti zene a debütáló album egyik track-je volt, amihez maga a legenda, Roger Sanchez aka S-Man adta
a szöveget, aztán  2018 elején a holland techno duo, Park & Sons készített remixet, így a megújult változat ismét az érdeklődés középpontjába került. Mindez az Osiris-ra is igaz, ami az Orion EP talán legsikeresebb darabja, több hónappal a megjelenést követően, továbbra is jó pár digitális zeneáruház keresett darabja.

Ugyan pár éve Belocca-t már techno Dj és producerként jegyezik, a Traxsource Progressive House Top 200-as listájában egy house szerzeménnyel is képviselteti magát, Lilly Palmer hathatós együttműködésének köszönhetően,  aki a debütáló albumának címadójából, az After Ten Years-ből készített remixet. Az újragondolás, ami így, egy jó adag energiát és csajos dallamvilágot kapott a Progressive House kategória csúcsáig meg sem állt a megjelenést követő pár hétben.

Belocca az év vége felé sem veszített a lendületből, a saját kiadóján, a Mainground-on megjelent Chakra elképesztő energiabomba, amit a hozzá oly közel álló spiritualitás és az abban való folyamatos fejlődés ihletett. Az energiák megfelelő áramlását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a zene jelenleg is stabilan a Traxsource Top 10-ben van, illetve, hogy a Spotify beválogatta, saját, Techno Bunker listájába, ami több mint 120 000 hallgatást eredményezett eddig, illetve a  Beatport Techno Hype Top 100-as listájában is megtalálható.

Decemberben pedig a berlini Ballroom Records-nál jelent meg a Subconscious track, amire az öregmotoros, techno lemezlovas Kaiser Souzai készített remixet , azt követően, hogy ő maga kérte fel egy zene elkészítésére az általa igazgatott kiadó számára.

Egy ilyen évet követően, a 22. helyezés a Traxsource 2018 Techno Artist Top 100-as listáján szinte már egyértelműnek tűnik, legalábbis számunkra, mert ő maga, a legnagyobb alázattal és szerénységgel foglalja össze az utóbbi időszak jelentős történéseit:

Csodálatos év volt a 2018-as, minden tanulságával együtt. Visszanézve az évem, úgy gondolom, hogy minden egyes stúdióban töltött perc megérte, hogy ezek az eredmények megszülethessenek. Sokat tanultam és sokat fejlődtem, hangzásban tudásban és emberileg is. Köszönöm mindenkinek a támogatását, bizalmát és nem utolsó sorban magamnak is a kitartásomat és hitemet, ami végigvezette a 2018-as évem. Innen is szeretnék mindenkinek eredményes és Boldog Új Évet kívánni!

Február végén Belocca-t is meghallgathatod a legújabb techno sorozat, a Save The Rave debütáló rendezvényén, a Trip Hajón, ahol többek között Insolate és Ben Dust társaságában lép majd fel:

Friss techno sorozat debütál februárban Budapesten

Belocca-t és a D F F R N T L Y csapatot az alábbi helyeken követheted figyelemmel:

DFFRNTLY Facebook DFFRNTLY Instagarm 
BELOCCA Web BELOCCA Sound BELOCCA Instagaram