+Talks néven indul új, interaktív beszélgetős stream

- 3 perces olvasmány
plusbeats online beszélgetés stream live
plusbeats online beszélgetés stream live

Jelenleg a klubszcéna résztvevőinek hetek óta kizárólag az online térben van lehetőségük érintkezni, beszélgetések, zenei streamek vagy egyéb programokon keresztül. A lehetőségekhez képest mindenki próbálja kihozni a legtöbbet az adott helyzetből és mint általában, most is győzedelmeskedett a leleményesség és a találékonyság.
A nem túl vidám állapotok ellenére remek produkciók születtek, miközben olyan előadók is megmutathatták magukat, akik rendes körülmények között nem biztos, hogy ilyen mértékű figyelmet kaphattak volna.


A +Beats célja a kezdetektől fogva az volt, hogy közelebb hozza a szcéna szereplőit egymáshoz, így a régóta tervezett, élő beszélgetős stream elindítását aligha lehetett volna jobb időponthoz igazítani.
A +Talks néven futó beszélgetések vendégei, a hazai elektronikus zenei szcéna vezető arcai közül kerülnek ki alkalomról alkalomra, hogy az oldal által már jól megszokott laza, érdekes, szakmai, de mindvégig szórakoztató és mindenki által érthető hangnemében osszák meg gondolataikat az aktuális témákról.

A hétfő este 8 órakor startoló első alkalom vendégei, Kiss Krisztián – Krikót, Bánkuti Danit és Somodi Bertoldot – Bertit, ezúttal a szórakoztató ipart sújtó korlátozásokról, a helyzetből adódó lehetőségekről és személyes tapasztalatokról fogja kérdezni, a műsort vezető Balog Máté, a +Beats egyik alapító tulajdonosa és szerkesztője, de a műsor alatt a nézők által felvetett témák is kibeszélésre kerülnek.

Krikó, aki évtizedek óta meghatározó szereplője a budapesti éjszakának,többek között a The Debut, a Cinematiné vagy a Track Terrace megálmodója, társaival, a Cinema Hall megalapítása óta immáron egy harmadik helyszínen üzemelteti sikeresen a főváros egyik legértékesebb brandjének számító klubját az utóbbi hetek teljes leállását követően nagymértékű jótékonysági akcióba kezdett, így őt erről is kérdezzük majd.

View this post on Instagram

Ötödik alkalommal is tele vagyunk❤️

A post shared by Daniel Bankuti (@bankutidani) on

plusbeats online beszélgetés stream facebook 

Velünk lesz Bánkuti Dani is, zeneipari specialista, akinek nevéhez többek között olyan projektek fűződnek mint a Magyar Producer Workshop Találkozó vagy a Magyar Online Producer Workshop ahol az elektronikus zene iránt érdeklődők százainak tart hétről hétre előadásokat, miközben könyveket ír, oktat és több, ma már világszinten is sikeres előadó mentorának számít.

Somodi Berti a WORLD IS MINE-t, illetve emellett még további “tízen” elektronikus zenei márkát képviselő WIM GROUP alapítójaként már több, mint 10 éve dolgozik a hazai színtéren. A 100-tól a 10 000 fős rendezvényekig tartó tapasztalással párhuzamosan a kezdeti hobbi köré, az elmúlt évekre egy csapatot összekovácsoló, újhullámos szervezet alakult, így Berti feladatai is mára elsősorban a stratégiai kérdések köré összpontosulnak – amik ha valamikor, akkor most igazán fontosak, így ő is mesél majd többek között arról, hogyan alakult át a napi rutin és mi várható szerinte a hazai szcénában a következő hetekben, hónapokban.

Találkozzunk tehát hétfő este 8-tól, a +Beats Facebook oldalán!