Négy év után újraéled Richie Hawtin kiadója

- 3 perces olvasmány
techno megjelenés nagylemez bakelit 

A brazil techno amazon, ANNA legújabb High Contrast című száma a techno színtér egyik legrégebbi kiadóján a Plus8-on debütál ezen a héten, letölthető formában, viszont duplalemezes bakeliten már elérhető. A minimál techno-püspök Richie Hawtin új válogatáslemeze a +8138 címen érkezik és a nemzetközi techno színtér feltörekvő tehetségeinek hangzását mutatja be az albumon keresztül. 

A Plus8 kiadó négy év kihagyás után, idén Hawtin munkáival tért vissza, bizonyítva a hipnotikus minimál techno hangzás időtelenségét. A most megjelenő új kiadvány első száma a High Contrast, amit ANNA zsenialitásának köszönhetünk. A Djane közösségi oldalain is posztolt a megjelenés kapcsán, ami az örömén túl, a feltörekvő producereknek is erős üzenetet hordoz:

Ha kissé szomorú vagy amiatt, hogy bárhogyan próbálod kiadni a zenéidet, sehogy sem sikerül mivel senki sem hallgatja meg a demóidat. Olvasd el ezt! Emlékszem az első alkalomra, amikor Richie Hawtin a zenémet játszotta. Ez a Can’t Sleep című számom volt, ami a Tronic-on jelent meg 2012-ben. Hatalmas eredmény volt ez számomra. Azóta küldöm neki a demóimat és ő folyamatosan egyre több és több zenémet játssza, de mindeddig még soha nem jelent meg számom a kiadói egyikén sem. Időközben sok mindent tanultam, melyek által a hangzásom, sokkal kifinomultabbá és fejlettebbé vált. A High Contrast a szimbóluma annak, hogy a kitartás és elkötelezettség, milyen eredményekhez vezet. Nagyon nagy megtiszteltetés számomra hogy a Plus 8 kiadón jelenhetek meg, és végre az egyik hősömmel, Richie Hawtin-al együtt dolgozhatok. Tehát ha a dolgok nem alakulnak számodra éppen jól, de szereted, amit csinálsz, FOLYTASD! Nagyon határozottan tudatosítsd magadban mit akarsz elérni és érezd, képzeld el mintha már a tiéd lenne. Élvezd a munkád folyamatát és a dolgok a helyükre kerülnek.

A brazil szépség mellett, Matrixxman, ONYVAA, Dave Simon, Fabio Florido, és Toni Alvarez is szerepel egy-egy trekkel a lemezen. De az underground ismeretlen bugyraiból feltörő, újgenerációs művészek, mint például a spanyol Orbe vagy a japán YUADA is felkerültek zenéikkel az albumra.

A teljes track lista így néz ki:

01. ANNA – High Contrast

02. YUADA – Circle Of Acid

03. Fabio Florido – The Bliss

04. Toni Alvarez – That Days

05. Matrixxman – Full Clipp

06. Dave Simon – Methagem

07. ONYVAA – MISBHV

08. Orbe – Agdam

Richie Hawtin hatalmas lendületben van még az év vége felé is, megjelenései és fellépései mellett például egy új mobil applikációval is jelentkezett nemrég: