2800 négyzetméteren nyit Budapest új underground klubja

- 3 perces olvasmány
plusbeats_premier_klub_budapest_nyitás

premier klub budapest nyitás

Ahogy arról már többször is írtunk, a Bécsi úton található egykori több termes mozi területe, ami pár éve a Cinema Hall első helyszíneként is szolgált, most, egy lelkes csapat kitartó munkájának köszönhetően újra a budapesti klubélet részévé válhat.
A nyitóhétvége eseményének infóiból nem csak a nyitás időpontjára derül fény, de a következő hetek várható menetrendje is körvonalazódni látszik.

Ezek szerint, a szervezők által máris Budapest legnagyobb underground intézményének nevezett Premier hivatalos nyitására február 15-én kerül sor, Barem és Miguel Batisda főszereplésével, ezt követően pedig minden pénteken és szombaton, este 11-től reggel 9-ig, három teremben kívánnak,, ahogy írják,  a tudatos szórakozók rendelkezésére állni, olyan programokkal, amiért érdemes lesz betérni hozzájuk.
A 2800 négyzetméteren elterülő komplexumban a 3 terem mellett 2 mozi, 1 kávézó és tetőterasz is helyet kapott, a szervezők pedig mindegyik helyiséget programokkal kívánják megtölteni, amelyek akár egy jegy megváltásával is látogathatóak lesznek, így egy este folyamán akár több fajta audiovizuális élmény is érheti a látogatót.

„A hajdanában moziként üzemelő komplexum termei az idők folyamán különböző koncepciók mentén kerültek átalakításra,
melyet igyekeztünk sok éves szakmai és felhasználói oldalon szerzett tapasztalatainkat hasznosítva finomhangolni és tartalommal megtölteni. Így változatos programok tárházával tudunk szolgálni, remélhetőleg nem csak a partyigények kiszolgálásával. Célunk, hogy a nap 24 órájában tudjunk olyat kínálni, ami miatt megéri betérni hozzánk:


Buda Bed Cinema ágymozi (1. terem)
Sinus (2. terem)
Hexagon (3. terem)
Folk Room (4. terem)
Square (5. terem)
Origo bar (központ)
Roof (tetőterasz)”

Ahogy a tesztrendezvényeken az már tapasztalható volt, a különböző termek mind Void hangrendszerrel lesznek szerelve, illetve a készpénzmentes fizetés is marad, bár ennek a végleges formája, mint írják, még fejlesztés alatt áll.

Február 15-én tehát a Rattus szervezésében techno-val nyit a klub, szombaton pedig a tört ütemeké lesz a főszerep, a The Hive és a NapiJumpup csapatok programjainak köszönhetően.
A pénteki programmal itt, a szombatival pedig itt lehet képbe kerülni.

Az októberi első megmozduláson mi is ott voltunk, az akkori tapasztalatainkat az alábbi írásban osztottuk meg: