Budapest új techno klubjában debütál a DFFRNTLAB Label Night

- 3 perces olvasmány
premier klub dffrntly július techno 
premier klub dffrntly július techno 

A Julian Marcell által alig másfél éve életre hívott D F F R N T L Y projekt célja, az első perctől kezdve az volt, hogy valami mást, különbözőt, de szigorúan underground megmozdulást hozzon létre a hazai elektronikus zenei szcénában. A nemrég alapított kiadó, a DFFRNTLAB szintén ezen a mezsgyén halad, Tobak és Technicolour egy – egy, míg Julian Marcell két kiadványával immár 4 EP megjelenésen vannak túl, miközben a csapattagokon kívül, már egy „külsős” megjelenés is láthatáron van, Pierre Blanche által.

Az online felületeken túlépvel így valós igény fogalmazódott meg, hogy a produkciókat prezentáló művészekkel élőben is találkozzon vagy inkább bulizzon a közönség. Már erre az alkalomra sem kell sokat várni, ugyanis június 15-én, a főváros idén nyitott techno klubjában, a Premier-ben kerül megrendezésre az első DFFRNTLAB Label Night, ahol a kiadó teljes legénysége hallható lesz.

„A kiadónk megalakulása után csak időzített bomba volt, hogy mikor kerül sor az első olyan estére, ahol kizárólag a DFFRNTLAB előadóival találkozhattok. Egy este, amikor a rosterünket teljes mértékben kihasználjuk, ahol a dj szettek hosszabbak, ahol az egész este a DFFRNTLY előadóiról szól.”

Így szól a leírás, amit nyugodtan lehet szó szerint értelmezni, mert az alapító Julian Marcell például 3 órás szettel készül erre az estére. Rajta kívül Belocca, Kitty Kay és Technicolour is nagy izgalommal várja a megmozdulást, ami már este 10-kor kezdetét veszi majd és legalább másnap 7-ig fog tartani a klub vérvörösen izzó Sinus termében, természetesen VOID hangrendszeren.

Az eseményhez itt lehet csatlakozni, illetve érdemes figyelni a csapat közösségi felületeit is, mert időről időre előrukkolnak valami váratlan és menő megmozdulással. Június 22-én például a Sas-hegyi kilátónál tartanak egy rendkívül limitált befogadóképességű, nappali techno bulit, míg július 20-án a Podmaniczky kastélyban, a Spektre-vel a főszerepben folytatódik, a Kiscelli templomban, előző évben debütált kastély techno rendezvényük.

DFFRNTLY on Facebook
DFFRNTLY on Instagram