Profi közösségioldal-építő app startolt el

- 2 perces olvasmány

A Umek által alapított platform, a Viberate egyfajta otthont biztosít a feltörekvő zenészek számára, ahol mindamellett, hogy lehetőségük nyílik szakmai körökben is bemutatkozni, a szerteágazó kapcsolatrendszer kiépítése is adott. Tehetik mindezt egy olyan felhasználóbarát oldalon, amely promoterek, előadók és rendezvények ezreit köti össze. Akik jelen vannak a Vibrate oldalán kétségkívül tisztában vannak a ténnyel, hogy elengedhetetlen a követőbázis építése, ha sikereket szeretnel elérni, mint zenész. 

Úgy tűnik, igyekeznek kimaxolni a felhasználóbarát fogalmát az oldalnál, ugyanis most a FastStat funkciójával még átláthatóbbá tették az egész platformot. Ahogy az üzleti életben, itt is hatalmas hangsúlyt kell fektetni a növekedésre, aminek receptje biztosan tartalmazza az erős közösségi média jelenlétet és a streaming szolgáltatásokon történő promóciót. Ezen kívül rengeteg idő kell a növekedéshez, melyből nagyon sokat felemészt a követők ízlésének feltérképezése. 

A jó hír az, hogy ezzel az újítással mindez már jóval egyszerűbben működik. A FastStat ugyanis egy ingyenes segédeszköz, ami 7 streaming csatornát egybefoglalva vizsgálja teljesítményünt és népszerűségüet. Emellett áttekinthetővé teszi a követők összetételét és azok számának növekedési trendjeit is. 

Ha már jelen vagyunk a platformon, csupán annyi a dolgunk, hogy bejelentkezünk és megkeressünk a közösségi média oldalainkat összefoglaló dashboard-ot, amihez hozzáadjuk a hiányzó profiljainkat. Ezek után meg is kapjuk egyszerűen összefoglalva oldalunk statisztikáit. 

A kapcsolatépítést szintén nagyban megkönnyítheti ez a kis újítás, hiszen számontartja a kapcsolatokat az egyes művészekkel és értékeli azok hasznosságát. Emellett 5 személlyel lehetőség van megosztani a dashboard-ot, tehát a menedzser, ügynököd vagy akár a közösségi média specialista is nyomon követheti az aktuális trendeket.