Egy brit cég terméke boldog másnaposságot ígér

- 2 perces olvasmány
 rave buli másnaposság vitamin
 rave buli másnaposság vitamin

„Bulizz keményen, regenerálódj gyorsan!” Ezzel a szlogennel kínálja másnaposság elleni vitamin tasakjait egy angol cég, a Happytuesdays, azoknak a „kitartó” partyarcoknak, akiknek a hétvégi bulik gyakran tovább, akár a hét elejéig is elhúzódnak. Az átbulizott éjszakák után jelentkező másnaposság ellenszereként, a brit cég idén dobta piacra termékét, ami úgy tűnik máris nagy népszerűségnek örvend a szigetország területén. 

A tasakban található 5 pirula (3 kapszula és 2 tabletta) összesen 26 különböző tápanyagot tartalmaz, melyek testünk természetes folyamatait támogatják annak érdekében, hogy mihamarabb legyőzzük a másnaposságot. A leírás szerint, természetes összetevőinek köszönhetően méregtelenítéstől kezdve, az izmok regenerálódása mellett, a hangulatunk javításáig mindenben segít szervezetünknek. A hatóanyagai a Q10 koenzim, szibériai ginzeng, griffonia kivonat, magnézium, C vitamin, L-Tyrosine aminosav, és más összetevők a legmagasabb minőségi előírások mellett kerülnek előállításra. Nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy alvás előtt bevesszük őket és biztosak lehetünk abban, hogy felébredve újult erővel vágunk neki a napnak.

Úgy tűnik valóban működik a másnaposságot legyűrő Happytuesdays, mivel rengetegen osztják meg pozitív tapasztalataikat ezzel kapcsolatban. A termékből a legkisebb a 3 tasakos kiszerelés, ami 19 fontba (kb 7500 Ft) kerül, de kapható 5, 10, 20,30-as kiszerelésben is a gyártó honlapján.Persze a Happytuesdays vitamin csomagokon túl is van már más megoldás a szenvedésmentes másnapra vagy éppen a további pörgésre esetleg a két állapot közötti alternatívára.