Hazai party ruházati brand készül a csúcsra törni

- 2 perces olvasmány
raveera friday ruha brand shop
raveera friday ruha brand shop

Az idei év nem sok jóval kecsegtetett az éjszakai életben, ám mint minden rossz ez a történet is véget ér egyszer és amikor újra a táncparketten találjuk magunkat nem lesz mindegy, hogy miben jelenünk meg. A hazai előadók mellett, most már menő lesz hazai cuccokban is bulizni, mert 2019-es indulását követően, idén nagyon itt van a RaveEra, ami ultimate divatot hoz a jelenleg ugyan kényszerpihenőjüket töltő, de hamarosan úja tündöklő partyarcoknak!

Az alapvetően sportos, utcai ruházat kiválóan működik a hétköznapokban is, de remélhetőleg hamarosan eredeti rendeltetési helyén is megvillanthatjuk őket. Akárcsak az elektronikus zenei kultúra, úgy brand is az önmegvalósításról szól illetve további fontos szempont a közöségi szellem erősítése is, ami most például így, alternatív módon tud csak megvalósulni.

Az üzenet fontosságát jól jelzi, hogy olyan brand-ek is csatlakoztak saját kollekciójukkal, mint a Truesounds, a BeMassive vagy az Illegal Control csapat, de már úton van több producer, DJ saját tervezésű, egyedi ruhadarabjaival, relikviákkal, hogy a nagy csend idején is kiteljesedhessenek valamilyen módon. 

A RavEra márka minden elektronikus zenei szereplő felé nyitott, így csapatok, fellépők, klubok is bátran kereshetik őket a jövőben való együttműködésre, melyet a raverashop@gmail.com címen tehetnek meg, remélve, hogy minél több elektronikus zenei szereplő e fajta önkifejezését elérheti majd a nagyérdemű.

A márka a széles választékú ruha és kiegészítő kínálata mellett zenei vonalon is igyekszik megszínesíteni ezeket a szürke napokat, ezért idén két alkalommal életre hívja a RavE Friday-t, amit online módon egy live stream során valósít meg, összekötve az otthoni szórakozást egy akciós virtuális shoppingolással. A termékek akciói kizárólag a live stream alatt lesznek elérhetők, így egyszerre nem csak minőségi elektronikát, hanem a belőle fakadó kreatív márka egyes elemeit is magunkévá tehetjük, például most pénteken.

A teljes kollekció ide kattintva tekinthető meg.